Noteer alvast in je agenda : 6 April 2019 Neil Young Festival Zuidhorn.

De voorbereidingen voor het Neil Young Festival Zuidhorn zijn al in volle gang. Een festival wat ieder jaar weer nieuwe bezoekers en nieuwe muzikanten trekt.

Neil Young nu

Wat dit festival zo leuk maakt is de gemeenschappelijke liefde voor de muziek van de nog in leven zijnde rock legende Neil Young.

Zelf was ik veertien jaar toen een broer van mij ( ex prodigal sons ) op een zolderkamer mij een  lied leerde van Neil Young.

Comes a time klik klik hier voor een vertolking van de meester zelf. In de loop der jaren ging ik steeds meer naar de muziek van deze rocker luisteren. In goede maar vooral ook in slechte tijden bracht de muziek van Neil Young mij troost en hoop op een betere wereld.

Waar ik benieuwd naar ben is welk lied van Neil Young  u / jij als lezer van dit blog als eerste ooit hebt gehoord/ geleerd en welke herinnering u/ jij daar bij hebt.

Als je een bericht  achter laat op deze blog dan zou ik dat erg leuk vinden.

SAMSUNG CSC

 

Advertenties

Gepubliceerd door

harrybartelds

Schrijvende redacteur de Lemelervelder. Daarnaast de online website de Sukerbiet en de Parel van salland. Bloggen doe ik op persoonlijke titel. Ambassadeur de Gift City. PR & Sponsering medewerker Neil Young festival Zuidhorn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s