Langer uitademen ” Een verslag van een (misdaad ) marathon” Symfonisch Blaasorkest Overijssel m.m.v. Erwin Nyhoff “Hallelujah”

Het is nu ruim vier jaar geleden dat  Eddie Sevink een lezing organiseerde bij hem in zijn winkel Run2day Zwolle. Inmiddels ben ik drie ademanalyses in rust verder en is mijn hartcoherentie in rust significant verbeterd.

Door veel te oefenen ben ik nu een groot fan van langer uitademen geworden. Het hardlopen of beter gezegd, het plezier in hardlopen komt bij mij langzaam weer terug. 

Dit jaar ga ik samen met mijn loop vrienden uit Zwolle – De Warmlopers – de halve marathon van Zwolle lopen. Op dit moment train ik bij AV Salland. Tijdens deze trainingen zal ik vaker op mijn hartslag letten en de training beginnen met twee minuten langer uit ademen. Zo zal ik de training ook afsluiten.

Inmiddels heb ik begrepen dat er bij AV Salland ook een huisarts uit Raalte getraind heeft voor een marathon met het mystireuse 14 km schema. Met haar probeer ik contact te krijgen. 

Het liefst wil ik namelijk met een groep in Salland trainen die ook enthousiast is over dit mystirieuse scheman.  Een familielid van mij trainde al eens met dit schema. Een verslag van zijn ervaringen kan je  lezen – als je dat zou willen –  klik hier!

Hallelujah vertolkt door één van mijn muzikale helden.

Symfonisch Blaasorkest Overijssel m.m.v Erwin Nyhoff “Hallelujah”

Klik hier

 

Advertenties

Gepubliceerd door

harrybartelds

Schrijvende redacteur de Lemelervelder. Daarnaast de online website de Sukerbiet en de Parel van salland. Bloggen doe ik op persoonlijke titel. Ambassadeur de Gift City. PR & Sponsering medewerker Neil Young festival Zuidhorn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s