Genieten van Wijnig “40 dagen zonder WhattsApp”

40 dagen zonder…

In Luttenberg is het weer het gespreks onderwerp. Via allerlei wegen komt het tot je  dat de actie 40 dagen zonder alcohol op 6 maart 2019 weer van start gaat. Via de Facebook pagina kan je-  als je dat wil – je aanmelden voor deze actie. Ook kan je een mail sturen naar de mede initiatiefnemer in Luttenberg. Zie ook het eerdere bericht hier over en klik hier

Genieten van Wijnig

Omdat ik zelf geen alcohol drink geniet ik van Wijnig. Een product uit Raalte. Wijngaard de Landman maakt zijn eigen wijn. Naast dat hij wijn maakt ook Wijnig. De druiven met schil worden verwerkt tot most. Daarna wordt dit voor de vergisting gepasteuriseerd. Voor meer informatie klik hier

 

40 dagen geen Whatssapp

In de 40 dagen tijd doe ik wel wat minderen met iets. Directe aanleiding voor mij is een voorval tijdens mijn werk. Nu bijna vier jaar geleden. Een collega die vaak tijdens het auto rijden met Whatssapp bezig was terwijl ze achter het stuur zat, dacht dat dit de normaalste zaak van de wereld was.

Lang verhaal kort te maken, ze dacht dat ik niet van haar kon eisen daar mee te stoppen. Ik heb haar toen laten weten dat als zij van mening was dat ik dit niet van haar kon eisen ik niet meer bij haar in de auto zou stappen.

Is dus ook nooit meer gebeurd.

Nu een paar jaar later merk ik dat ik toch vooral ook boos ben op Mark Zugenberg. Hoe heeft hij ooit zo’n gevaarlijk product kunnen ontwikkelen? Appen achter het stuur is echt levensgevaarlijk. Daarom wil ik een taboe doorbreken en heb ik besloten 40 dagen geen Whatssapp te gebruiken.

Inmiddels ben ik vijf dagen onder weg.

Het bevalt mij tot nu toe uitstekend.

Drink jij geen alcohol en wil je toch mee doen met 40 dagen iets te laten? Overweeg dan ook eens 40 dagen geen Whattsapp te gebruiken.

 Er is op dit moment  Wijnig waar ik meer van Geniet, dan niet bereikbaar zijn via  Whattsapp!

Wijnig1
Een goden drankje
Advertenties

Gepubliceerd door

harrybartelds

Schrijvende redacteur de Lemelervelder. Daarnaast de online website de Sukerbiet en de Parel van salland. Bloggen doe ik op persoonlijke titel. Ambassadeur de Gift City. PR & Sponsering medewerker Neil Young festival Zuidhorn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s