Iedere zondag open koffie ochtend in de Parel van Salland!

Open koffie ochtend.

Het comité “ZoNuEnDan” organiseert elke zondag ochtend een open koffie ochtend. Aanvang 10.00 uur Lokatie : Gerrit Norpplein 2 Luttenberg. Het comité “ZoNuEnDan” wil op deze manier bijdragen aan de sociale cohesie in het dorp Luttenberg.

Bruce Springsteen ( Born to Run)

Voorlezen.
Tijdens de open koffie ochtend  wordt er voor gelezen uit het boek Born To Run van Bruce Springsteen. Onder het genot van een bak koffie kan er dan verder gepraat worden wat de muziek van Bruce Springsteen voor een ieder van ons betekend.
Belangstelling?
Belangstelling voor deze open koffie ochtend? Stuur dan een mail naar klik hier De open koffie ochtend gaat door als er zich minimaal één persoon  heeft aangemeld. Ook als je niet in Luttenberg woont ben je welkom..

Het Comité “ZoNuEnDan”
Advertenties

Gepubliceerd door

harrybartelds

Schrijvende redacteur de Lemelervelder. Daarnaast de online website de Sukerbiet en de Parel van salland. Bloggen doe ik op persoonlijke titel. Ambassadeur de Gift City. PR & Sponsering medewerker Neil Young festival Zuidhorn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s