Succes met je PTSS, De man uit Deventer.

Succes met je PTSS!

Gisteren kwam het boek uit van Marijke Groot. Veel succes met je PTSS. Toen ik aan kwam had ze haar praatje al gehouden. Vriendendienst Deventer heeft mij toegezegd dat ik een filmpje zou ontvangen zodat ik de toespraak van Marijke als nog kan horen en met u als lezer van deze blog kan delen. Bij het schrijven van deze blog zijn de bewegende beelden helaas nog niet binnen.
Veel succes met je PTSS

Lange rij.

Een lange rij mensen stond klaar even met Marijke te kunnen spreken en het boek door haar te laten signeren. Het gaf mij de gelegenheid in gesprek te geraken met mede bezoekers. Toevallig kwam ik met mensen van het zelf regiecentrum Raalte / Deventer aan de praat. Toen ik nog in Luttenberg woonde kwam ik soms in het zelf regiecentrum Raalte.

Veel succes met je PTSS 1

Het was niet alleen maar leuk tijdens mijn depressie

Daar lag ook het eerste boek van Marijke: “het was niet alleen maar leuk tijdens mijn depressie”. Vanuit het zelf regiecentrum Raalte zocht ik toen al lezend via twitter contact met Marijke. Ze maakt er graag en veelvuldig gebruik van.

het-was-niet-alleen-maar-leuk-tijdens-mijn-depressie

Haar tweede boek ” veel succes met je PTSS ” heeft een diepere laag in zich. Zo kon het gebeuren dat een aantal passage’s uit dit boek rillingen over mijn lijf veroorzaakten.

Daarom heb ik Marijke via twitter gevraagd of ik twee gedeelten uit haar boek mag bewerken met gitaar en stem. Ik hoop dat het van haar mag. Ondanks de moeilijke en soms complexe onderwerpen die Marijke aansnijdt in haar tweede boek, leest het boek makkelijk weg.

In een paar uur was ik er door heen.

Vanuit “het Zwolse” beveel ik dit boek van Marijke Groot dan ook van harte aan bij een ieder die wel eens in aanraking is geweest – of misschien nog is – met de GGZ.

Omdat ik gisteren toch in Deventer was en dit ook de stad is van de programma maker: ” de man uit Deventer ” schoot ik de boekhandelaar aan of hij mij ook het boek : ” wij vieren geen feest ” van Özcan Akyol kon leveren.

Helaas kon hij dat niet.

Wij vieren geen feest

Ben jij – of ken jij – iemand die in het bezit is van dit boek? Wil je afstand doen van dit boek? Dan kom ik graag met jou in contact! Dit boek wil ik namelijk een plaats geven in de mini bibliotheek van Holtenbroek. Een wijk met 89 nationaliteiten. Meer info over de minibibliotheek kan je vinden via de volgende link klik hier!

Gepubliceerd door

harrybartelds

Bloggen doe ik op persoonlijke tittel.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s