Twitter voor Dummies: “ Er is iemand dood gegaan ( Het vrijdagmiddag meisje)” : “ Huilen 1, 2 en 3”.

De do’s en don’t van twitter

De afgelopen vierentwintig uur heb ik het boek Twiiter voor Dummies ter hand genomen. Een boek geschreven door Raymond Janssen. Er staan leuke en handige tips in. Ook de do’s en don’t staan vermeld. Leuke anekdotes over hoe twitter de wereld in kwam en hoe verschillende mensen gebruik maken van twitter. Het is mijn plan binnenkort een live verslag te gaan twitteren. Kan nu nog niet zeggen waar dit over gaat. U merkt als twitteraar het van zelf. Wordt vervolgd

Twitter voor Dummies

Zwolle wereld fiets stad

Zelf was ik één van de eerste twitteraars in Nederland. In die tijd hield ik een blog bij. Helaas is deze blog volledig verdwenen door technische problemen bij de blog beheerder. Dat was nog een heel gedoe. Veel bloggers zijn daar toen de dupe van geworden.

Recentelijk heb ik twee twitter accounts in één account gevoegd. Dat ging niet zo heel eenvoudig. Daarom heb ik de hulp van twitter ingeroepen. Volgens mij zijn ze nu niet meer te zien.

Het enige account op twitter waar ik nu nog de hand in heb is het account klik hier Best mogelijk dat dit account in de loop van volgend jaar weer nieuw leven ingeblazen wordt. Meer over de wereld fietser Frank van Rijn kan u lezen indien u hier klikt!

Veel SUCCES met je PTSS

Afgelopen zondag kwam het tweede boek uit van Marijke Groot. Veel SUCCES met je PTSS. Er is veel in dit boek wat raakt. Of zoals Marijke het zelf op twitter verwoord: In mijn bundel komen thema’s als #ouderverstoting #gedwongenopname #ibs #veiligthuis en #metoo voorbij. Maar er komen óók wat zwaardere onderwerpen aan bod. Dat je niet denkt dat het alleen maar lichte materie is…Er is iemand dood gegaan, huilen 1, 2 en 3

Met toestemming van Marijke Groot mag ik twee teksten van haar “lenen” dit te bewerken tot een lied. De eerste tekst heeft als koptitel: er is iemand dood gegaan. In de bewerking die ik er van maak zal het gaan heten:
Er is iemand dood gegaan. (het vrijdagmiddag meisje)

De tweede tekst die ik uitgekozen heb te bewerken tot een lied zijn huilen 1, 2 en 3. Hoe dat gaat klinken is nog even de vraag. Best mogelijk dat, nadat één en ander is samengevoegd het gewoon gaat heten: crying. Deze teksten lenen zich er voor vertaald te worden naar het Engels.

Juist ook omdat crying wat ronder,warmer en heter klinkt dan huilen. Huilen klinkt zo hard, koud en afstandelijk. Als ik huil dan zijn mijn tranen vaak dik, rond, warm en soms zelfs heet. En echt enkele teksten van Marijke Groot zijn echte tranen trekkers. Althans bij mij. Dat gevoel wil ik in mijn bewerking leggen. Nu vraagt u zich natuurlijk of: hoe gaat die tekst dan?

Daar is maar één antwoord op; Klik hier om het boek : “veel SUCCES met je PTSS te bestellen.

In het bijzonder wil ik ook Zwollenaren aanmoedigen dit boek te bestellen en te gaan lezen. Waarom? Dat zal u duidelijk worden wanneer u dit boek hebt gelezen.

Hij of zij die een waarom heeft voor te leven kan elke hoe verdragen.
( Viktor E. Frankl)

Gepubliceerd door

harrybartelds

Bloggen doe ik op persoonlijke tittel.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s