Op bezoek bij de Koning: “Hoe geef je betekenis aan je leven als je MS hebt.”

Een vriend van mij is gisteren bij onze Koning Willem Alexander op bezoek geweest. Vorig jaar zou hij daar ook naar toe gaan. Door omstandigheden heeft hij dat toen op het laatste moment moment afzeggen.

Gisteren was er een herkansing voor hem. Het zal hem allemaal heel veel energie hebben gekost.Verwacht dan ook dat hij nu nog wel slaapt. Binnenkort zal hij wel een verslag schrijven.

Ooit heb ik hem aangemoedigd te gaan schrijven. Op zich niet zo bijzonder. Het bijzondere zit hem hier in. Hij doet dit via een spraak herkenning programma.

Zijn eerste column schreef hij voor Sportief Zwolle. Dit naar aanleiding van zijn bezoek Pec Zwolle – Ajax. Tevens heb ik hem geholpen bij de aanmaak van zijn blog. De rest heeft hij volledig op eigen kracht gedaan.

Ik kwam met hem in contact naar aanleiding van het MS benefiet concert in Zwolle. Een familielid van mij was daar mede organisator van. Voor de wijkkrant De Vinexpress had ik hem geinterviewd als bezoeker van dit benefiet concert.

Inmiddels schrijft hij nu ook voor deze krant. Hij is nu één van mijn leermeesters geworden als het gaat om schrijven.

Gisteren was hij dus bij de Koning op bezoek. Zelf heb ik ooit in de tuin gespeeld van de Koninklijke familie. Mocht toen ook bloemen leggen op het bordes.

We waren van uit mijn geboorte dorp Rouveen uitgenodigd mee te doen met een zeskamp.Zie de foto. Ik klim daar op een fiets. Met de fiets diende ik over een kabel te fietsen. Heen en terug over een bak water. Tegenstanders mochten mij met natte sponzen bekogelen. Zo het mij lastig te maken.,

Bij de thuiskomst in Rouveen hoorde ik dat het NOS Journaal dit had opgenomen en volledig had uit gezonden. Eén dag was ik een bekende Nederlander in Rouveen.Wilt u weten hoe mijn vriend het gisteren is vergaan? Hou dan zijn blog goed in de gaten. Weet bijna zeker dat hij daar nog wel over gaat schrijven. http://geertjandenhengst.blogspot.nl

Gepubliceerd door

harrybartelds

Bloggen doe ik op persoonlijke titel, ambassadeur de Gift City als vrijwilliger betrokken bij de stad verbeeldt, schrijvende redacteur Vinexpress de wijkkrant van Stadshagen ( Zwolle)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s