Schrijvende redacteur wijkkrant Holtenbroek vraagt uw steun!

Muziekwijk Holtenbroek

Bewegen is om allerlei redenen belangrijk voor mij. Door de extra prikkel van een sponsordoel wil ik mij op laden voor de 4 EM van Zwolle. Het kan iedereen gebeuren dat op een dag het plezier in hardlopen weg is. Dit overkwam mij ook. Het is dan de kunst toch in beweging te blijven.

Persoonlijk heb ik met mijn hart gekozen voor één van de goede doelen van de warmlopers dit jaar. Mijn keuze is daarbij gevallen op het goede doel : ” Hart voor Zwolle.” Toen ik in het jaar 2014 als City Werker van de Gift City in de Twinkel werkte kwam ik in contact met Ard ten Brinke. We kwamen toen al snel tot de ontdekking dat Ard zijn vader, in zijn tiener tijd regelmatig bij ” ons thuis” over de vloer kwam.

http://www.degiftcity.nl

Ard heeft mij toen uitgebreid verteld over dat wat ” Hart voor Zwolle ” doet. Nu het mij na zeven jaar gelukt is geschikte en betaalbare woonruimte te vinden in Zwolle, en ik weer woon in deze prachtige mooie stad – waar ik mooie herinneringen heb liggen – wil ik mijn dankbaarheid tonen door mij als warmloper in te zetten voor ” Hart voor Zwolle.”

“Hart voor Zwollle” verdient een beter toekomst perspectief. Steun mij daarom tijdens de 4 EM van Zwolle en doneer voor ” Hart voor Zwolle.”

Doneren kan via de website www.warmlopers.nl

Hartelijk dank voor uw aandacht.

Gepubliceerd door

harrybartelds

Schrijvende redacteur Holtenbroek.com. bloggen doe ik op persoonlijke titel, ambassadeur de Gift City, steeds meer betrokken bij het Neil Young festival Zuidhorn, fan van Sportrusten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s