TopinterieurOplossingen: “ Energie lek en de Baha” ( Lock Down)

Een aantal van jullie weten het nog wel. Afgelopen januari ben ik met mijn racefiets ongelukkig gevallen. Ben nog steeds op zoek naar Mark en de vrouwelijke huis arts die mij geholpen hebben toen ik op de grond lag. Vooral de huisarts zou ik graag mee in contact willen komen. Drie kwartier lag ik daar op de grond. Als een engel zat zij naast mij. Ze wist mij op mijn gemak te stellen.

De canondale race fiets waar ik mee gevallen ben heeft vandaag een frisse douche gehad.

 De gevolgen van de val partij zijn voor mij nog steeds wel merkbaar. Afgelopen week zou ik daarom met fysiotherapie beginnen. Dit is wel gestart. Echter het liep anders dan gedacht. Een telefonisch consult. Oefeningen meegekregen. Het advies: ” tegen over een muur gaan staan strek je arm en ga met je vingers omhoog “ wandelen”. Voor het moment dat het niet meer gaat naar beneden gaan.”

Mijn rechter arm kan ik niet verder omhoog krijgen dan schouder hoogte. Dat was ook de reden dat ik Annelies klust, gevraagd had een paar klussen in mijn huis te doen. Omdat zij tot midden maand mei orders had heb ik contact opgenomen met Klus in de wijk. Erg blij was ik dat zij wel eerder konden.

De vaste plek voor mijn Baha, mulitmicrofoon , het microfoonhoesje, batterijen en schoonmaak spullen. Bovenste lade. ( schilderij boven het kastje is gemaakt door mijn vader)

Vandaag – donderdag 19 maart 2020 – zouden ze langs komen. U raad het al. Afgelopen maandag telefoon. Klus in de wijk. Corona, maakt dat wij een nieuwe afspraak willen maken. Na 6 april 2020. Balen. Nog langer wachten?

Baha met microfoon hoesje.

Tot nu toe, had ik nog geen vaste plek voor mijn Baha. De Multi Microfoon en de microfoon hoes (je). Met als gevolg dat ik soms voor dat ik de deur uitging al een hele zoektocht achter de rug had. De Baha, de multimicrofoon, het microfoonhoesje het zijn allemaal relatief kleine dingen die je heel makkelijk ( soms bijna achteloos) ongemerkt ergens neer legt.

Multimicrofoon.

Naast dat, diende er ook een verbetering te komen van mijn werkkamer. Het viel mij op tijdens mijn werk voor de wijkkrant Holtenbroek, dat ik onvoldoende werk ruimte had. Daardoor had ik niet goed overzicht. Dit ging ten koste van de productiviteit. En ik had mijn bergruimte niet goed op orde waardoor het een zooitje werd in mijn slaap kamer en in de bergruimte.

Wijkkrant Holtenbroek.

Zo langer door modderen was geen optie voor mij. Een zwager ( de handigste van de vier)  bood aan wel te willen helpen. Was erg blij met dit aanbod. Toen ik naar de GAMMA reed wat spullen te halen bedacht ik mij dat je via de GAMMA ook klussen kan laten doen. Daarom deed ik dinsdag middag om ongeveer 15.00 uur iets waar ik nu soms nog heel even van denk: waarom dit niet eerder gedaan? Het kost wat. Maar dan heb je ook wat.

Een man met gouden handen.

Voordat ik het in de gaten had kreeg ik een appje van Rutger de Vries. De volgende morgen rond 08.30 uur stond hij voor de deur. Hij vertelde dat hij in de steiger bouw werkt. Echter heel veel opdrachten waren vervallen. Dus hij was blij met een klus. En ik was blij met hem. Toen ik hem vroeg: “ Wat mag een dergelijk kast kosten in de winkel ” zei hij: “ mijn inschatting is € 200,00” Nu ga ik niet verklappen wat ik exact voor deze kast heb betaald. Kan u wel vertellen dat het om en nabij de 70% goedkoper was. Waar ik deze kast heb gekocht?

De Gift City.

http://www.degiftcity.nl

Een praktische kast.

Beste mensen, nee,nee, beter is lieve mensen. Mocht u op zoek zijn naar een vakman voor uw klus in huis? Dan beveel ik u Rutger de Vries van harte aan.

Een vak man met twee gouden handen.

Warm aanbevolen!

Heb ik dan nu alles klaar in huis? Bijna. Wat nog ontbreekt, is een puppy hond. Bent u iemand – of kent u iemand – die een puppy hond heeft? Dan kom ik graag met u contact.

Praktische opbergruimte.

Vanaf vanmiddag 12.00 uur ben ik “Lock Down”

Er zijn drie uitzonderingen op deze “Lock Down”

  1. Zolang er geen verbod is buiten te komen ga ik door met mijn training voor STELVIO FORLIFE. Mijn motivatie kunt u – als u dat wil – lezen via de volgende link:https://www.stelvioforlife.nl/deelnemers/1554/
  2. Mijn minitour gaat ook door zolang er geen verbod is buiten te komen. Op het “overdekte balkon” heb ik twee stoelen klaar staan. Koffie staat klaar. Aanmelden via de app 06-24779207. Duur van de minitour ongeveer 30 min. Na afloop collecte. Opbrengst 50% naar corona onderzoek 50% naar Stelvio for live.
  3. Indien mijn kinderen, familie, vrienden, (vage) kennissen een dringend beroep op mij doen.
De stoelen staan klaarvoor het publiek.
Bloemen houden van mensen haal ze in huis!

Gepubliceerd door

harrybartelds

Bloggen doe ik op persoonlijke titel, ambassadeur de Gift City als vrijwilliger betrokken bij de stad verbeeldt, schrijvende redacteur Vinexpress de wijkkrant van Stadshagen ( Zwolle)

Eén gedachte over “TopinterieurOplossingen: “ Energie lek en de Baha” ( Lock Down)”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s