Jumbo Holtenbroek in een nieuw jasje: “ Houd afstand. Geef ze de ruimte!”

Vlak voordat de coronacrisis uitbrak was de verbouwing bij Jumbo Holtenbroek al aangekondigd. Als klant merkte je dat er hard gewerkt wordt door alle medewerkers. Even voordat de coronacrisis uitbrak hadden we al met de heer Groeneveld gesproken. Ook in de winkel spraken we met een aantal harde werkers van de Jumbo Holtenbroek.

Toen duidelijk werd dat het coronavirus het hele maatschappelijk leven ontregelde besloten wij van de wijkkrant Holtenbroek afstand te houden. Wij wilden de heer Groeneveld en zijn medewerkers alle ruimte geven en ze niet in de weg lopen.  Wij hadden goed geluisterd naar de boodschap van onze minister-president Mark Rutte: “ houd afstand.”  Daarom hebben wij contact gezocht met de afdeling communicatie van het hoofdkantoor Jumbo in Veghel.

Via de mail stellen wij onder meer de volgende vraag: “Als wijkkrant willen wij een artikel maken in verband met het feit dat Jumbo Holtenbroek een verbouwing heeft onder gaan. Graag wil ik even contact met iemand over de vraag waarom er verbouwd is en welke veranderingen/ verbeteringen er zijn voor de klant. Normaal gesproken zou ik dit verder oppakken met de bedrijfsleider de heer Groeneveld zelf. Echter ik heb gezien en gemerkt dat de medewerkers van de JUMBO momenteel, mede door de corona crisis, alle ruimte nodig hebben. Die ruimte gunnen we ze!”

Daar komt de volgende reactie op: “Dank voor uw mail. Door de drukte op dit moment in onze winkels, heeft Jumbo Groeneveld niet persoonlijk op uw vragen kunnen reageren. Alvast bedankt voor uw begrip hiervoor.”

Dat het druk is in de Jumbo winkels is mij niet ontgaan. Tijdens de verbouwing van de Jumbo Holtenbroek ben ik onder meer gaan winkelen in de Jumbo van de nabijgelegen wijken Stadshagen en de AA Landen. Zo toch te zien en te merken welke maatregelen Jumbo neemt de klant goed te kunnen blijven bedienen.

Vanuit Veghel laat de communicatiemedewerker van de Jumbo weten wat er zoal veranderd is: “De Jumbo winkel aan het Bachplein heeft een verbouwing ondergaan en daarmee een prachtig, nieuw uiterlijk gekregen. De indeling van de winkel is ruimer en overzichtelijker, waardoor klanten er nog gemakkelijker hun weg kunnen vinden. Klanten profiteren van nog meer keuze uit een gevarieerd assortiment, waaronder ook schrijfwaren, huishoudelijke artikelen, een dieren speciaal assortiment en een choco pinda point.”

Inmiddels ligt de verbouwing al ver achter ons en kan iedereen weer terecht bij de Jumbo Holtenbroek. Op het moment dat dit geschreven wordt, is nog steeds van kracht het advies van onze minister-President Mark Rutte: “Houd afstand!” 

Wij van de wijkkrant staan volledig achter dit advies en voegen daar nog aan toe: “Geef ze de ruimte!”

Gepubliceerd door

harrybartelds

Bloggen doe ik op persoonlijke tittel.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s