Door de pijn grens heen ” 135 training kilometers “

Vandaag geen wielrennen op t.v. Gelukkig mogen we nog wel naar buiten voor een frisse neus. Ben door de pijngrens heen gefietst. Op de top van de Lemeleberg kwam ik de man met de bekende hamer tegen. Op dat moment zat ik net over de 100 kilometer heen.

Normaal gesproken kan je op de top van de Lemeleberg je drinken aanvullen met cola en wat water. Nu helaas niet. Dat brak mij in de laatste kilometers toch een beetje op. Was dan ook blij dat ik thuis was.

In de afdaling op de Sallandse Heuvelrug was het wel kicken geblazen. Heerlijk. Tegen de 60 km per uur naar beneden. Dat geeft zo’n enorm gevoel van vrijheid. Ben blij en dankbaar dat ik weer kan en mag fietsen. Heb enorm van deze fietstocht genoten. Het was weer een leuk avontuur.

Tijdens het fietsen hoorde ik steeds een lied.

Een mooi lied.

Ilse de Lange. Turn turn turn. The Byrds

Gepubliceerd door

harrybartelds

Bloggen doe ik op persoonlijke tittel.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s