Wielerclub in oprichting! : Update 24-09-2020 naar de richtlijnen van het RIVM.

In Holtenbroek zijn een aantal enthousiaste fiets fanaten bezig met het opzetten van een heuse wielerclub. De gedachte is: “Je hoeft niet ziek te zijn om beter te worden.”

Nu corona ons nog een tijdje bezig gaat houden en vakantieplannen naar verre oorden voorlopig van de baan zijn, willen deze enthousiastelingen de wielerliefhebbers in Holtenbroek enigszins wat perspectief bieden er wel samen op uit te kunnen trekken.

Iedere zaterdag ochtend wil de wielerclub – die nog op zoek is naar een originele naam – samen gaan fietsen. De gedachte is met een gemiddelde kruissnelheid tussen de 25 – 28 km per uur, rondjes te draaien van zo om en nabij de 30 á 40 km. Waarbij de minst snelle fietsers altijd voor op fietsen zodat iedereen mee kan komen.

De wielerclub in oprichting wil een laagdrempelig initiatief zijn voor iedereen uit Holtenbroek – woon je in een andere wijk en wil je mee fietsen dan bij je uiteraard ook welkom – die wielrennen een warm hart toe draagt. Leeftijd vanaf 15- 16 jr. tot ja tot …………. Deelname is op eigen risico. Helm en een deugdelijke fiets verplicht.

Hou er rekening mee dat fietsen verslavend kan werken.  We starten bij minimaal twee deelnemers. Deelname is geheel gratis . Als de groep groter wordt dan 6 deelnemers wordt de groep gesplitst. We houden ons aan de richtlijnen van het RIVM.

Vertrektijd:

Zaterdag ochtend: 10.00 uur

Verzamelplaats:

Winkel Ton Kamps fietsspecialist Beethovenlaan 340

Graag vooraf aanmelden door het sturen van een app bericht naar 06-24779207 met als onderwerp: wielerclub.

Gepubliceerd door

harrybartelds

Bloggen doe ik op persoonlijke tittel.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s