Zwolle leegstand Diezerstraat; Première LEGENDS FROM HEAVEN Erwin Nyhoff.

Zeven lege panden.

Vanmorgen tijdens mijn ochtendwandeling opnieuw door de Diezerstraat gewandeld. Directe aanleiding voor mij was de koptitel van de Stentor: “Is corona de sloper in de Diezerstraat?” Een artikel geschreven door Arnoud de Vries.

Op dit moment tel ik zeven lege winkel panden in de Diezerstraat. Wat er verder achter de overige winkeldeuren speelt kan ik natuurlijk niet beoordelen. In een van de lege panden was alweer wat bedrijvigheid. Kreeg de indruk dat er voorbereidingen getroffen worden voor een nieuwe winkel.

Diezerstraat Zwolle

KKR.

Eerder schreef ik op twitter dat ik geschokt was door de leegstand in Zwolle. Vooral als je de binnenstad binnen loopt ter hoogte waar vroeger de V & D zat. We weten allemaal hoe durfkapitalist KKR daar een nogal onfrisse rol in heeft gespeeld bij de ondergang en teloorgang van V & D. Toen ik nog bij een landelijke computerwinkel keten werkte heb ik in de praktijk gemerkt hoe knetterhard durfkapitalisten zijn. Een mens telt niet meer mee.

Of corona nu de sloper wordt in Diezerstraat is niet te hopen.

Nagekomen bericht. Via twitter laat Arnoud de Vries weten dat er achter de deuren meer speelt dan we aanvankelijk misschien denken.

https://www.fundainbusiness.nl/winkel/zwolle/straat-diezerstraat/

LEGENDS FROM HEAVEN Erwin Nyhoff.

Afgelopen zaterdag was ik bij de première van de tour van Erwin Nyhoff door theaters met zijn LEGENDS FROM HEAVEN. Heb buitensporige genoten. Mocht u in de gelegenheid zijn deze tour in corona tijdperk mee te beleven dan bent u een grote bofkont.

Tijdens de voorbereiding, zo vertelde Erwin, was het soms lastig kiezen welke legende hij zou nemen. Er zijn al zo veel legendes aan de andere zijde.

Van mij had hij er nog wel één aan toe mogen voegen. Iemand die met een lied van iemand anders internationaal door brak. Soms hoor je ook wel eens geluiden dat Erwin op dit moment weinig avontuurlijk bezig is.

Persoonlijk denk ik dat dit vooral te maken heeft mij zijn tomeloze ambitie en zijn wil internationaal te willen door breken.  

Joe Cocker With A Little Help From My Friends

Gepubliceerd door

harrybartelds

Bloggen doe ik op persoonlijke tittel.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s