Sterker naar Werk-café bij Stadkamer maandag 5 oktober.

Op maandag 5 oktober om 09.30 uur is er weer  Sterker naar Werk-café bij Stadkamer. Arbopositief en Stadkamer organiseren deze bijeenkomsten voor werkzoekenden in Zwolle en de regio. 

Het onderwerp tijdens deze bijeenkomst gaat over de Belgische pedagoog en auteur Luk Dewulf. Hij heeft een bijzondere visie op mensen en hun talenten. Talent is niet datgene waarin je uitblinkt, maar ieders unieke gave, een natuurlijke aanleg. Talent wordt zichtbaar in elke activiteit die moeiteloos gaat en die je voldoening geeft. Inzicht in je eigen talent en hoe je dat in kunt zetten, geeft je zelfvertrouwen en veerkracht. 

Bijzondere gastspreker deze bijeenkomst is Merel Veger, coördinator talent fluisteraar. Zij gaat jullie deze ochtend graag laten zien hoe je dit kunt gebruiken in de zoektocht naar werk dat bij je past.

Het Sterker naar Werk-café voor en door werkzoekenden vindt elke twee weken plaats op de maandagochtend. Het doel is om door het uitwisselen van kennis en ervaringen de positie van werkzoekenden te verbeteren. 

De toegang is gratis.

Let op: wegens de Coronamaatregelen verzoeken wij je op te geven via www.stadkamer.nl

Gepubliceerd door

harrybartelds

Bloggen doe ik op persoonlijke tittel.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s