Tipgeld in zaak verdwenen Zaoudi; Nieuw laagdrempelig fonds voor muzikanten.

Tipgeld € 15.000 euro

Gisteravond loofde de politie 15.000 euro uit voor de gouden tip die leidt naar de verdwenen Zaoudi. In Holtenbroek zullen er mensen zijn die hem gekend moeten hebben. Inmiddels is hij al zeven jaar spoorloos. Een ingrijpend gebeuren voor de familie.

Muzikant zijn in corona tijd.

Muzikanten hebben het in deze tijd zwaar. Van verschillende kanten hoor je dat ze optredens moesten afzeggen. Met de nodige creativiteit kan er toch het één en ander wel door gaan. Uiteindelijk hebben we allemaal muziek nodig. Het stemde mij dan ook vrolijk vanmorgen in de Stentor een piep klein bericht te lezen dat het Prins Bernhard Cultuur fonds en Poppunt Overijssel starten met Music Support. Moest daarbij gelijk aan een jong familielid denken die van muziek zijn levenswerk wil maken.

Gepubliceerd door

harrybartelds

Bloggen doe ik op persoonlijke tittel.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s