Jumbo en vitamine D; Oom Jan leert zijn neefje schaken.

Vitamine d een superhormoon.

Vanmorgen kwam ik tijdens mijn ochtendwandeling door de Diezerstraat, ter hoogte van de expositie “de Zilveren Camera” een stand tegen. De mensen die bij de stand stonden vroegen “meneer wilt u mee doen aan spel?” Omdat ik geen haast had, dacht ik : “kom ik doe mee”. Dit hield ik er aan over. Zie de afbeelding.

Suikervrij voedingssupplement met vitamine D

Dat kwam goed uit. Ondanks dat het deze zomer bijzonder mooi weer was, en de zon volop heeft geschenen, heb ik weinig vitamine D aangemaakt door wat moeder natuur ons brengt. Op dit moment ben ik mij er van bewust dat mijn vitamine D aan de lage kant is. Daarom vind ik het dan ook super dat je bij de Jumbo een voedingssupplement kan kopen. Gewoon in de winkel. Dit hebben we echt nodig in de westerse wereld!

Het Academiehuis

Met een paar heerlijke voedingssupplementen op zak hervatte ik mijn wandeling. Op weg naar het Academiehuis. Het was mij bekend dat daar tweede hands boeken worden verkocht. Omdat ik mij heb aangemeld bij een online schaak toernooi ben ik op zoek naar het boek: “Oom Jan leert zijn neefje schaken” van Max Euwe.

Schaken heeft net als muziek en de liefde de mogelijkheid in zich een mens gelukkig te maken!

Boekhandel Bloks

Helaas lag dit boek niet in het Academiehuis. Daarom vroeg ik de aanwezige vrijwilliger of er een andere tweedehands boeken winkel in de buurt was. Ze zei: “Als u om de kerk heen loopt, dan naar rechts en dan weer naar links, dan komt u aan de rechterkant boekhandel Bloks tegen. Probeert u het daar eens.”

Boekhandel Bloks Papenstraat 6

Koffie

In een heel gezellig knus winkeltje staan heel veel boeken te wachten op een nieuwe eigenaar. Onder het genot van een kop koffie keek ik mijn ogen uit. De eigenaar – Theo Bloks – had het boek wat ik zocht helaas niet. Wel kwam hij met een boek tevoorschijn wat over de geschiedenis van het schaken ging.

Mensen loop ook eens de Papenstraat in.

En breng dan eens een bezoek aan boekhandel Bloks.

Gepubliceerd door

harrybartelds

Bloggen doe ik op persoonlijke tittel.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s