Paceshifters nieuwe single; Geerts gezwets over MS

Atletiekbaan avPEC!1910

In de Stentor van vandaag een uitgebreid interview met de Zwols-Wijhese rockband Paceshifters. De verslaggever van de Stentor – Remco Rechterschot – vraagt de band onder meer hoe ze op de atletiekbaan terecht kwamen. De band antwoord: “De titel zegt het al: horden. Tijdens onze campingtour kwam onze regisseur Michael Jessurun met het spontane idee om de clip daarom op te nemen op de atletiekbaan. We klopten aan bij avPEC1910 in Zwolle en zij waren meteen enthousiast. Voor we het wisten, renden we in hun pakjes over de baan”

De clip van de Zwols-Wijhese rockband Paceshifters

Gezwets

Iemand die ook hindernissen moet overwinnen is Geert Jan den Hengst. Hij heeft MS en is geheel rolstoelafhankelijk. Recentelijk heeft hij een nieuwe rolstoel aangemeten gekregen. Met zijn kinbesturing kan hij de stoel besturen. Dat hij hindernissen dient te overbruggen kan je op zijn blog lezen. Via een spraak herkenningsprogramma kan hij schrijven. Een monnikenwerk.   

https://geertjandenhengst.blogspot.com/

Gepubliceerd door

harrybartelds

Bloggen doe ik op persoonlijke tittel.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s