Singles maken stadswandeling; werken met IPS

Wandelen.

In de Swollenaer van deze week viel mij een klein berichtje op. Het zal te maken hebben met het feit, dat ik de laatste tijd regelmatig een wandeling maak door de stad. Als je een wandeling maakt door de stad Zwolle dan valt op hoe mooi de binnenstad van Zwolle is.

Op de website kan je alle activiteiten terug vinden van deze club.

Aanstaande zondag kan ik helaas niet vanwege het feit dat ik een kassadienst mag draaien voor de Zilveren Camera Expositie in de binnenstad van Zwolle. Een week later organiseren ze een herfst fiets tocht. Daar ik graag mag fietsen meld ik mij aan voor deze fietstocht.

Blijven werken aan werk en aan wat werkt.

Gisteren heb ik kennisgemaakt met mijn IPS coach. Dankbaar ben ik voor deze mogelijkheid. Op dit moment ben ik op zoek naar een betaalde baan van 24 -32 uur per week. Inmiddels doe ik vrijwilligers werk voor de Stad verbeeldt, en voor “De Vinexpress ” de wijkkrant van Stadshagen, Zwolle.

In een video boodschap verteld Fred Paling wat IPS inhoudt.

De zin van het bestaan.

In zijn boek de zin van het bestaan zegt Viktor E. Frankl onder meer dat een mens op drie manier zin kan ontdekken in dit leven.

  1. Door het ondergaan van iets, bijvoorbeeld een wandeling in de natuur of een liefde.
  2. Door het stellen van een daad, bijvoorbeeld je werk.
  3. Door te lijden.

Vrijwilligerswerk is ook werk.

Werk is ook voor mij belangrijk.

Het geeft zin aan mijn bestaan.

Mijn CV is op aanvraag beschikbaar.

Gepubliceerd door

harrybartelds

Bloggen doe ik op persoonlijke tittel.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s