Willen jullie mijn plan steunen?

Recentelijk heb ik de keuze gemaakt een bijdrage te willen leveren aan een leefbaar inkomen en vakantiereizen voor iedereen. Mijn lijflied Dreamin Man van mijn muzikale held Neil Young zet ik voor dit project in.

Dit interview is recentelijk op een internetradio radiozender uitgezonden in New Jersey en New York City

Dit lied zing en speel ik daar waar het mag op straat. U kunt een donatie in de gitaarkoffer doen maar ook een anonieme donatie via PayPal. Van uw donatie gaat 50 % naar de stichting iedereen een weekje weg en de andere 50% gebruik ik voor de financiering van mijn fietsvakantie.

VAKANTIE VOOR IEDEREEN!

Even lekker er tussenuit, wie heeft dat niet nodig? Stichting Weekje Weg biedt al 40 jaar vakanties aan gezinnen die rond moeten komen van een minimuminkomen. De kinderen van deze gezinnen zien elk jaar hun vriendjes op vakantie gaan, terwijl zij zelf thuis blijven. Zes weken lang thuis, want er is ook geen geld voor zwembad of ander uitstapje. En als ze terugkomen op school dan zijn zij diegenen zonder mooi vakantieverhaal. Gelukkig kunnen wij deze gezinnen, mede dankzij de steun van deelnemende gemeenten, fondsen, donateurs en een enthousiast team van vrijwilligers, toch laten genieten van een echte vakantie in de zomer!

Gepubliceerd door

harrybartelds

Bloggen doe ik op persoonlijke tittel.

2 gedachtes over “Willen jullie mijn plan steunen?”

  1. Nu heb getracht iets via PayPal te doen, maar dat lukte niet. Sorry ik ga geen Bergen daarvoor verzetten voor een eenmalige bijdrage.

    1. Hoi Peter, Werkt PayPal niet of heb je zelf geen account bij PayPal? Indien je geen PayPal account hebt dan kan je altijd nog een donatie doen in de gitaarkoffer. Hoef je ook geen bergen te verzetten voor een eenmalige bijdrage.

Geef een reactie