Op weg naar een leefbaar inkomen en vakantiereizen voor iedereen! ( 1 )

(Her) intake De Gift City.

Vanmorgen een ( her ) intake gehad bij de Gift City. De vrijdag voor dat de lockdown inging ( wat is dat al weer lang geleden) had ik juist afspraken gemaakt met de bedrijfsleider dat ik vanuit het City Café kon werken voor de wijkkrant Holtenbroek. Voor mij een mooie plek mensen te spreken voor een goed verhaal in de wijkkrant. En toen ging alles op slot.

De Gift City een plek waar talenten en kansen elkaar ontmoeten!

Het werd stil. Heel erg stil. De wijkkrant Holtenbroek stierf uiteindelijk een stille dood. De verhalen waren er wel. Die lagen en die liggen nog steeds letterlijk op straat. Nu zoveel later sta ik opnieuw bij de Gift City. Nieuwe afspraken maken. Op donderdag 7 oktober 2021 start ik als vrijwilliger van de MEUBEL LOODS. Tijdens de ( her ) intake werd mij duidelijk dat de Gift City voor veel mensen een plek van betekenis is. Ongeveer 150 vrijwilligers vinden er hun weg weer een bijdrage te kunnen leveren aan deze maatschappij.

Behalve dat ik mij opnieuw inzet als vrijwilliger voor de Gift City maak ik ook dankbaar kennis van het zakelijk netwerk van de Gift City. Mijn inzet als vrijwilliger voor de Gift City is voor mij een unieke kans te netwerken terwijl ik aan het werk ben.

Op weg naar de baan die ik wil!

http://www.degiftcity.nl

Zaterdag ga ik in het winkelcentrum van Holtenbroek een paar liedjes zingen. Waarbij ik een lied van mijn muzikale held Neil Young inzet voor een goed doel.

Het lied Dreamin Man.

Binnenkort wordt op internetzender Sheena ( een soort themakanaal ) in New Jersey en New York-City ( beperkt publiek ) dit interview uitgezonden.

Online donatieknop wordt aan gewerkt.

Gepubliceerd door

harrybartelds

Bloggen doe ik op persoonlijke tittel.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s