Neil Young Festival Zuidhorn verplaatst naar 30 April 2022

Verschuiven.

Er wordt wat afgeschoven met het organiseren van festivals. Respect voor die mensen die steeds maar weer alles in het werk stellen de kar te blijven trekken. Zo ook voor de mensen in Zuidhorn die de moed niet verliezen nu het Neil Young Festival opnieuw verzet is.

Het plezier spat er van af bij deze Canadese Neil Young Festival Zuidhorn bezoekster.

Gitaarles.

Omdat ik zelf in de toekomst ook ooit op dit podium een aantal liedjes van Neil Young wil vertolken ben ik opnieuw begonnen met gitaarles. Mijn huidige docent is een ouwe rot in het vak. Leer veel van hem. Erg plezierig. Iets nieuws leren op de gitaar. Het geeft mij ook nieuwe energie.

Mijn gitaar is een verlengstuk van mijn psycholoog haha…..

http://gitaarschooljosdurkstra.nl/

Zangles

Omdat ik mij als zanger ook verder heb willen ontwikkelen heb ik in het verleden ook zangles gehad. Zou het eigenlijk veel meer moeten doen. Zangles nemen. Gelukkig zijn er ook zangdocenten die met tips komen via youtube.

Gepubliceerd door

harrybartelds

Bloggen doe ik op persoonlijke tittel.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s