Op weg naar een leefbaar inkomen en vakantie reizen voor iedereen ( 2 )

Politiek.

Een leefbaar inkomen voor iedereen is een politieke keuze. Bij steeds meer politieke partijen wordt over dit thema gesproken. Want als de toeslagen affaire één ding duidelijk heeft gemaakt dan is dat het systeem wat wij in Nederland hebben niet deugd. Van mij mogen er nu dan ook nieuwe verkiezingen komen. Hopelijk wordt dan dit onderwerp goed op de kaart gezet door de politiek.

You want what you want, whether or not you think you can get it.

Je wilt wat je wilt, of je nu denkt dat je het kunt krijgen of niet.

(Quote Robert Fritz)

Vakantie reizen voor iedereen.

Vakantie reizen. Als je minder inkomen hebt voor een vakantie dan kan het een puzzel zijn hoe je dat organiseert. De Stichting iedereen een weekje weg helpt al jaren mensen daar bij. Echter je kan ook zelf wat doen een vakantie reis mogelijk te maken voor iedereen.

Overnachten bij andere fiets-enthousiastelingen

Warmshowers is een online community voor fietsreizigers die elkaar een slaapplek kunnen aanbieden. Dit kan een bed zijn in een eigen slaapkamer, maar ook een bank of zelfs maar een plekje in de tuin om uw tent op te zetten. Wereldwijd zijn er momenteel zo’n 20.000 actieve gastvrouwen en -heren ingeschreven.

https://www.fietsvakanties.net/warmshowers/

Gepubliceerd door

harrybartelds

Bloggen doe ik op persoonlijke tittel.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s