De politiek struikelt vaker over een rotsblok dan over een zand korrel; World Tour Lauren Daigle.

Fietsenstalling Zwolle.

Bij het binnenkomen van de fietsenstalling in Zwolle zag ik een mooi aanbod. Elke eerste 24 uur gratis bewaakt stallen. Eerder dit jaar had ik van dit aanbod ook al gebruik gemaakt toen ik samen met een aantal vrijwilligers van de politieke partij NLBeter aan het flyeren was in de stad Zwolle.

Het staat er echt: “de eerste 24 uur gratis bewaakt stallen.”

Omdat ik graag weer gebruik wilde maken van dit aanbod, zei ik dan ook tegen de medewerker : ” Graag maak ik gebruik van dit aanbod. De eerste 24 uur gratis bewaakt stallen. ”

Waarop de medewerker zei: ” Dat gaat niet meneer. U dient eerst een OV-chipkaart te kopen of een geldig jaarabonnement.”

Op mijn vraag wat een OV-chipkaart kost zei de medewerker: “Zo’n kaart kost u € 7,50.”

Waarop ik zei : ” Dat is dan toch niet meer gratis? ” De medewerker keek mij aan met een blik alsof hij het in Keulen hoorde donderen.

Na wat heen en weer gepraat gaf hij uiteindelijk mij een leen pas mee en zei tegen mij : ” Meneer in de politiek struikelen ze vaker over een rotsblok dan over een zandkorrel.”

Hier staan de rechten vermeld …….

Het was voor mij de tweede keer dat ik gebruik maakte van deze fietsenstalling in Zwolle. Het is echt prachtig mooi geworden. Complimenten aan de Gemeente Zwolle. Heb daarom vandaag de keuze gemaakt vaker de trein te pakken.

De vraag die nu nog wel wel boven de markt blijft hangen:

Is het nu voor fietsers elke eerste 24 uur gratis bewaakt stallen?

Ja? of nee?

Of struikel ik nu over een zandkorrel?

Wie het weet die mag het zeggen.

World Tour Lauren Daigle.

In coronatijd kon veel niet. Heel veel instellingen en organisaties liepen tegen allerlei beperkingen aan. Een plek waar ik heel af en toe wel eens heen ging was een kerk in de muziek wijk Holtenbroek. Kwam er eigenlijk bijna nooit meer, de kerk. In deze kerk werd ook een gebedsreis georganiseerd. Tijdens deze reis ben ik in mijn hart geraakt door de Amerikaanse zangeres Lauren Daigle. Zelden zo’n mooie stem gehoord en teksten die mij zo in mijn hart hebben geraakt. Inmiddels heb ik een proef VIP Krew Pass fan aangeschaft. De Wereld Tour van Lauren Daigle is vorige week gestart. Hopelijk neemt ze Europa ook op in haar tour.

An Awesome Community…

Being a VIP fan is more than just the status and extras, it’s getting access to other VIPs! Here’s what your friends in fandom love about having this membership:

Krewe Pass is an awesome community of loving, caring people and an incredible opportunity to see Lauren as she is and behind the scenes. It meant so many things to me, but the thing I most liked was that I found a place I could go, and it was safe and loving and peaceful.” —Pat, VIP Fan

Totally worth it…

Krewe Pass is fantastic and it is totally worth it. We got to know some of Lauren’s ‘inside scoop’ before it was announced……. She had a couple of times where she actually talked to us and some fans were allowed to talk to her one on one. I would say, YOU DON’T KNOW WHAT YOU ARE MISSING!!” —Martha, VIP Fan

Interaction with Lauren…

Krewe Pass is such an awesome experience. As a member, you will interact with other LD fans everywhere, with Team LD and even with Lauren personally to talk about all things Lauren Daigle. My favorite part of Krewe Pass is the monthly Q&A that Lauren does with her fans, plus the added discount on all LD merch.” —Jessica, VIP Fan

Gepubliceerd door

harrybartelds

Bloggen doe ik op persoonlijke tittel.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s