Netwerken terwijl je werkt; Amslod E-Bike lifestyle magazine

Vanaf volgende week donderdag ga ik als vrijwilliger aan de slag bij de City Meubelloods van de Gift City. Netwerken terwijl ik werk op weg naar de baan die ik wil. Binnen de Gift City worden bruggen gebouwd terwijl je er overheen loopt. In de meubelloods staan gebruikte meubels. Particulieren en ondernemers die van hun meubels af willen kunnen deze doneren aan de Gift City.

Doneer uw meubels aan de Gift City

Mensen die weinig geld hebben te besteden kunnen meubels uitzoeken bij de meubelloods. De enige voorwaarde die wordt gesteld is dat men kan aantonen dat een maatschappelijke organisatie bij de desbetreffende persoon betrokken is.

Meubels nodig? Vul het aanvraagformulier in.

Jaren geleden heb ik ooit bij het UWV een netwerktraining gevolgd. We werden aangemoedigd ook contact te zoeken met oud collega’s. Zo zocht ik ook contact met een oud collega die destijds hoofdinkoop van een toonaangevende landelijk computerwinkelketen was.

Een sterk merk.

We spreken dan over het jaar 2014 toen ik contact met hem zocht. Hij zei toen tegen mij : ” Harry ik wil best een keer een gesprek met je voeren, echter ik ben nu op een beurs in Duitsland in verband met het nieuwe bedrijf wat wij aan het opzetten zijn.” Dat was de eerste keer dat ik hoorde over Amslod. Als je het woord Amslod omdraait dan staat er Dolsma. Een familienaam die in de lijn van mijn vader ook voor komt.

In de loop der jaren heb ik de loopbaan van de toenmalige Hoofdinkoop op afstand een klein beetje gevolgd. Heb respect voor hem hoe hij zijn weg vervolgd heeft na het drama wat we denk ik wel mogen noemen de houterigheid van durfkapitalist KKR.

Vlak voordat corona uitbrak, sprak ik hem op het hoofdkantoor van Amslod in Meppel. Prachtig om te zien wat hij samen met zijn team heeft weten neer te zetten. Hoewel ik zelf nog lang niet toe ben aan een E-Bike, heb ik wel al de keuze gemaakt dat als ik ooit een E-Bike aanschaf dit dan zal doen bij Amslod.

https://amslod.nl/gratis-brochure/

Gepubliceerd door

harrybartelds

Bloggen doe ik op persoonlijke tittel.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s