Wordt Zwolle de Meest Toegankelijke Gemeente van Nederland?; zingen in gebaren taal…

Volgende week donderdag 7 oktober 14.00-15.00 uur is de uitslag van de Verkiezing Meest Toegankelijke Gemeente van Nederland. Wethouder William Dogger, gemeente ambtenaar Sociaal Domein Matthijs Barendse en ervaringsdeskundigen Sharda en Willem zullen in Amersfoort aanwezig zijn.

Voor wie wil, kunnen we gezamenlijk kijken via de livestream in Wijkcentrum Holtenbroek, inloop vanaf 13.00 uur. Voor wie vanuit huis wil kijken of de link wil delen met familie/vrienden, hierbij de link:

Zingen met gebaren. Het kan! Kijk en luister mee.

Gepubliceerd door

harrybartelds

Bloggen doe ik op persoonlijke tittel.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s