Op weg naar een leefbaar inkomen en vakantiereizen voor iedereen ( 3 )

Je wilt wat je wilt, of je nu denkt dat je het kunt krijgen of niet.

(Quote Robert Fritz)

Inmiddels zijn de voorbereidingen op mijn fiets ( vrijwilligers ) werk vakantie in volle gang. Regelmatig zit ik op de Cycletack. Afgelopen vrijdag een fiets tocht van 36 km. Even naar mijn moeder toe. Samen met haar lunchen en dan weer terug. De bestemming voor dit jaar staat inmiddels vast. Het plan is naar een oud collega te gaan in Duitsland. Hij heeft daar samen met zijn partner een oud station gekocht.

In december 2019 zijn ze vertrokken en sindsdien hebben ze hard gewerkt aan hun plannen. De bevlogenheid waarmee ze dit avontuur aanvliegen spreekt tot de verbeelding. Binnenkort zijn ze ook in het t.v. programma : ” Ik vertrek.”

Ben heel erg benieuwd. Wat ik daar ga doen is op dit moment voor mij ook nog een verrassing.

Dit wil je een keer gezien hebben…..

Het kan zijn dat ik een gedeelte van het traject met de trein ga afleggen. Tijdens deze reis gaat het lied Dreamin Man van Neil Young steeds met mij. Met dat lied wil ik geld inzamelen voor de stichting iedereen een weekje weg.

Afgelopen vrijdag op de fiets naar mijn lieve moeder. We hadden afgesproken samen te lunchen. Zijn altijd mooie momenten. De laatste keer dat ik samen met haar had geluncht liet ze mij onder meer een fotoalbum zien van haar reis naar Zuid Korea.

Afgelopen vrijdag vertelde ze waar ze als reisleidster onder meer is geweest. Twee keer de Harz in Duitsland, één keer naar Polen en één keer naar Oostenrijk. Toen mijn vader nog leefde heeft ze samen met hem een half jaar vrijwilligers werk gedaan in Suriname. Later is ze samen met mijn vader nog twee keer voor een vakantie in Suriname geweest.

Na het overlijden van mijn vader is ze nog twee keer naar Suriname gegaan samen met vrienden. Zuid – Korea ( 2016 ) was haar laatste buitenlandse reis.

Op de foto links mijn opoe en rechts mijn oud tante. Deze weg fietste ik regelmatig toen ik in Zwolle naar de LEAO en later naar de MEAO ging. In al die momenten ligt de basis opgesloten van mijn liefde voor het wielrennen.

Fiets kilometers maken ik heb er weer zin aan!

Gepubliceerd door

harrybartelds

Bloggen doe ik op persoonlijke tittel.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s