Een ervaren blogger; Gratis wordpress vijfdaagse

Recentelijk heb ik met iemand wat gebrainstormd over de mogelijkheden en de onmogelijkheden van WORDPRESS. Zelf had ik een aantal jaren geleden het boek WordPress voor beginners aangeschaft. Merkte dat ik toch wat zaken tegen kwam waar ik niet uitkwam.

De ervaren blogger vertelde mij veel en liet mij ook zien wat de ervaringen van hem zijn met bloggen via WordPress. We kwamen er al vrij snel achter dat er verschillende wegen naar Rome zijn….

Home

Gratis wordpress vijfdaagse

Toen ik thuis kwam en wat zaken ging uitproberen, trok het volgende bericht mijn aandacht:

Het bouwen van een website kan iets zijn wat je graag zelf wil doen maar waar je als een berg tegenop ziet.

Wat als je het samen kan doen met mij? In je eigen tempo, maar wel met hulp. Komende maandag start mijn 5-daagse. Dan kan je kennismaken met mijn stijl van online trainen. En inzichten opdoen voor je nieuwe website. Of eventueel restyling.

Ik heb hiervoor een drietal online trainingen met online live sessies voor ontwikkelt.

Voor elk niveau is er een training. Voor degene die niet bang zijn voor een beetje techniek t/m een training waarbij ik een globale opzet voor je maak en jij alleen hoeft te dupliceren, vullen en bij te houden.

Benieuwd naar de opties? 

https://sandragortemaker.nl/online-leren/trainingen/bouw-je-eigen-website-5-daagse/

Gepubliceerd door

harrybartelds

Bloggen doe ik op persoonlijke tittel.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s