Gratis live muziek in de muziekwijk Holtenbroek; Saxofonist Wendy Hilvers

Aanstaande zaterdag 9 oktober is er gratis live muziek in de muziekwijk Holtenbroek. De band WORSHIPTOGETHER geeft dan een concert in de Verrijzenis kerk te Holtenbroek. Vlak voor dat corona uitbrak deden ze dat ook.

Het was voor mij de tweede keer dat ik de band live zag spelen. Toen schreef ik een verslag van die avond voor de wijkkrant Holtenbroek. Helaas is die krant ter ziele gegaan in coronatijd. Fijn dat het weer kan en mag, live muziek.

Aanmelden

Het concert is vrij toegankelijk. Na afloop wordt er wel gecollecteerd zo de kosten te dekken. Vooraf aanmelden wordt op prijs gesteld. De saxofonist Wendy Hilvers van deze band heeft inmiddels mijn hart gestolen. Heeft te maken met het feit dat ze tijdens de uitvaart van een familielid op haar saxofoon speelde.

Dat was zo mooi en zo waardevol.

Aanmelden kan via de website.

Gepubliceerd door

harrybartelds

Bloggen doe ik op persoonlijke tittel.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s