De Peperbus Swollenaer; Hoe gaat het nu met De Herbergkrant?

Daar lag ze dan. De nieuwe fusiekrant “Peperbus Swollenaer.” Weliswaar niet bij mij in de brievenbus, bij een lokale supermarkt. Aan het eind van de week dan toch maar het formulier ingevuld voor bezorg klachten. Ben benieuwd of de klacht wordt opgepikt.

De nieuwe fusiekrant.

Pensioen

De eerste fusiekrant heeft een mooi verhaal over de geschiedenis van De Peperbus geschreven door Joop de Haan. Eerlijk gezegd verbaasd het mij wel dat de fusiekrant heel erg het uiterlijk van de Swollenaer heeft gekregen. Persoonlijk had ik er eerder voor gekozen De Peperbus het gezicht te laten zijn van de fusiekrant. De Peperbus is een vertrouw gezicht voor iedereen. Als je van het noorden of het zuiden Zwolle via de a28 binnenkomt rijden , dan zie je altijd De Peperbus. En als je die ziet, dan ben bijna weer thuis.

Maar goed dit terzijde.

Vanuit hier wens ik Joop de Haan en Erik -Jan Berends heel veel succes en vooral ook heel veel plezierige jaren toe met de nieuwe fusiekrant. Zal het met meer dan een gemiddelde belangstelling gaan volgen.

De Herbergkrant

Rondom een andere krant is het momenteel wel heel erg stil. De Herbergkrant. Hier in Holtenbroek staat de verkoopster al heel lang de wintereditie van 2020 te verkopen. Uiteraard gun ik haar een goede omzet . Echter ik ga niet de wintereditie van 2020 tig keer kopen. Hopelijk komt er binnenkort weer wat beweging bij de redactie van De Herbergkrant.

Al was het alleen maar om de columns van Wichert aan het Rot. Want ja die mis ik wel een klein beetje hahahaha.

Volgens mij één van , zo niet de laatste column van Wichert aan het Rot.

Gepubliceerd door

harrybartelds

Bloggen doe ik op persoonlijke tittel.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s