Op weg naar een leefbaar inkomen en vakantie reizen voor iedereen ( 4 )

Binnenkort ga ik op fiets ( vrijwilligers ) werk vakantie. Een oud collega van wijkkrant de Vinexpress – de wijkkrant van Stadshagen – heeft een oud station gekocht in Duitsland. Samen met zijn partner is hij in december 2019 vertrokken en werkt daar aan iets heel moois.

Ingrid en Edward

Dit is echt cool!

Het is mijn plan van zaterdag 23 oktober tot en met woensdag 27 oktober als vrijwilliger aan de slag te gaan zo mijn bijdrage te leveren aan dit super mooi project. Wat ik precies ga doen is op dit moment nog niet helemaal duidelijk. Er is echter genoeg te doen. In de laatste nieuwsbrief geven ze aan dat de volgende klussen nog gedaan moeten worden:

De komende weken staan onder meer de volgende werkzaamheden op de planning:Vernieuwen van het dak en de kozijnen van het Fürstenbahnhof; Terugplaatsen van het sierplafond in het Fürstenbahnhof; Afmaken stucwerk op de begane grond; Storten van de betonvloeren in onze privéruimtes, het kantoor en het atelier; Trap naar de 1ste en 2de verdieping schuren en lakken; Maken plafonds op de begane grond van het hoofdgebouw; Heel veel opruimen; En nog veel meer …

Wil jij ook niets missen van dit avontuur van Ingrid en Edward?

Schrijf je dan snel in voor de nieuwsbrief!

Gepubliceerd door

harrybartelds

Bloggen doe ik op persoonlijke tittel.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s