Binnen klimaat; De 105 seconden van Mark Tuitert

Gisteren heb ik in mijn thuis situatie de GGD op bezoek gehad. Dit in verband met het feit dat ik advies wilde hoe ik zelf het binnenklimaat in huis kan verbeteren. Ben erg blij dat de GGD is geweest. Ze gaven heel praktische tips hoe ik zelf een bijdrage kan leveren aan een betere binnenklimaat.

Het gezegde zegt het al: “In het land der blinden is één oog koning.” Het blijkt namelijk dat ik een knop in de keuken heb die ik dien te gebruiken. Deze dient altijd op stand twee te staan. Daarnaast heb ik roosters die ik altijd open dien te zetten. Er is mij nu uitgelicht hoe het werkt. De buiten lucht wordt aangezogen zodat er voldoende zuurstof in huis is.

Er is dus echt goed over nagedacht. Stand drie dien ik te gebruiken indien ik ga douchen of koken. En stand één mag ik gebruiken zodra ik langere tijd niet thuis ben.

CO2 meting

In mijn slaapkamer staat nu apparatuur. Hiermee wordt gedurende vierentwintig uur per dag de C02 en de temperatuur gemeten. Over een week of vier worden de waarden uitgelezen en weet ik meer over het binnenklimaat in mijn slaapkamer. Al met al was het voor mij een zeer nuttig advies gesprek met de GGD.

Co2 meter

DRIVE

Inmiddels ben ik begonnen aan het boek Drive train je stoïcijnse mindset . Een boek geschreven door Mark Tuitert. Wat een bijzonder gegeven dat iemand alles in het werk heeft gezet om 105 seconden maximaal te presteren. Twaalf jaar lang alleen maar bezig met dat ene moment. Twee minuten maximaal presteren. Wat een ongelofelijke doorzettingsvermogen moet je dan hebben.

Rillingen over mijn lijf bij het kijken naar deze beelden.

Ben erg benieuwd wat ik in de tien lessen van Mark Tuitert kan leren. Zo ’n scherpe en relaxte mindset als Mark Tuitert wie wil dat nu niet ?

Gepubliceerd door

harrybartelds

Bloggen doe ik op persoonlijke tittel.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s