De marathon van Amsterdam; halleluja voor het mysterieuze 14 km schema van sportrusten

Vandaag wordt de marathon van Amsterdam weer gelopen. Het is voor mij al weer een tijd geleden dat ik in Amsterdam heb gelopen. Mijn herinneringen brengen mij onder meer terug naar het jaar 2009. Toen heb ik met heel veel genoegen in een estafette team mogen lopen waarin ook Anne van Schuppen liep. Was voor mij als recreatieve loper een super leuke ervaring. Voor die mensen die niet weten wie Anne van Schuppen is volg de link: https://www.wikiwand.com/nl/Anne_van_Schuppen

Het brengt mij ook terug naar het jaar 2016. Het was mijn ambitie toen de marathon van Amsterdam te lopen samen met een collega van POUW Deventer en een familielid. Mijn collega van POUW Deventer is uiteindelijk niet gestart.

Een blessure zorgde er voor dat ik mijn ambities destijds naar beneden heb moeten bij stellen. Uiteindelijk heb ik toen de afstand 8 km gelopen. De finish in het Olympisch stadion was een onvergetelijke ervaring. Het familielid die de marathon wel liep deed dit met het schema van Sportrusten en schreef er destijds een mooi verslag over.

r.i.p. HJK.

Momenteel train ik bij een sportrustengroep. Vanmorgen heb ik een rondje van zeven kilometer uitgezet. Dit in het kader van het mysterieuze 14 km schema van sportrusten. Ga ik mij dan voor bereiden op een marathon? Wie weet. Ik sluit het niet uit. Eerst volgend jaar de coopertest.

Gepubliceerd door

harrybartelds

Bloggen doe ik op persoonlijke tittel.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s