Wat is gevaarlijker? meedoen aan een dansmarathon of haaien vangen in het aquarium; Sollicitatie perikelen onderweg naar Ballenstedt

Afgelopen weekend is er een dansmarathon op t.v. uitgezonden door SBS6. Heb zelf niet de moeite genomen er naar te kijken. Was er ook niet bij aanwezig. Kon er echter niet omheen. Immers de media was er vol van. Met name ook vanwege het feit dat Dr. Danielle Braun overweegt aangifte te doen tegen de programma makers en de presentatrice Wendy van Dijk. Vanuit haar vakantie huis in de Limburgse heuvels licht ze haar overwegingen toe in een interview met Tijs van den Brink. Dat ze het moreel verwerpelijk vindt kan ik wel begrijpen. We blijven het volgen of ze ook daadwerkelijk aangifte gaat doen.

Lichte verbazing

Diezelfde Dr. Danielle Braun kondigt nu een programma aan waar mensen tegen betaling haaien mogen vangen in het aquarium. Dit zou dan gebeuren tijdens een evenement welke zij als ondernemer op 16 november organiseert. Daar verbaas ik mij dan over en vraag mij af: wat is nu gevaarlijker? Mee doen aan een dans marathon of haaien vangen in het aquarium? Haaien vangen in het aquarium klinkt in ieder geval erg gevaarlijk. Ook wel heel erg spannend. Ook dit blijven we volgen.

https://academievoororganisatiecultuur.nl/events/patronen-16-november

aan de slag met Patronen in Burgers’ Zoo – ronde 1

11.00 – 12.15

Sprankelende, intrigerende, uitdagende, diepgaande gesprekken, ontmoetingen, praktijkopdrachten, speurtocht, ervaringen. Door het team van de Academie voor Organisatiecultuur. Karin van Mensvoort, Arne Stoffer, Marion vd Guchte en Sandra Bouckaert nemen je mee door de Zoo en zorgen dat je deze dag niet achterover leunt, maar thuiskomt met een echt diepe ervaring. Keuzestress gegarandeerd. Bij aankomst op het event kan je je voor de workshops inschrijven. Vol is vol. Durf je haaien te vangen in het acquarium? Ga je op zoek naar oude Patronen die resoneren in het nu? Loop jij door Burgers Zoo met een speurtocht op zak op zoek naar patronen in jezelf en de ander? Ga je aan de slag met praktijkcasuïstiek in het duiden en herkennen van Patronen in organisaties?

Vakantie vrijwilligerswerk in Ballenstedt

Aanvankelijk was het mijn plan afgelopen zaterdag op de fiets naar Ballenstedt af te reizen. Het liep allemaal wat anders. Via de kansenkrant van het UWV had ik mijn belangstelling kenbaar gemaakt voor een vacature bij een mooi familiebedrijf. Inmiddels ben ik daar op gesprek geweest. Als het aan mij ligt start ik binnenkort binnen dit familiebedrijf.

Vanuit het UWV wilde een arbeidsdeskundige hierover nog een gesprek met mij. Vanmorgen heb ik dat gesprek gehad. Had gehoopt op een gesprek face to face. Ondanks dat het een telefoongesprek en geen gesprek face to face was voelde ik mij gezien en gehoord door de arbeidsdeskundige. De slotconclusie van de arbeidsdeskundige kon ik mij helemaal in vinden.

Ze zei iets in de trant van : ” Ik merk het wel u bent helemaal toe aan deze stap. Het zou goed voor u zijn. U hoort nog van ons. Wordt vervolgd. “

Het plan af te reizen naar Ballenstedt is er nog steeds. Het loopt alleen wat anders dan gepland. Mijn fiets had ik mee willen nemen. Echter voor het reserveren van een plek van een fiets in de trein kan je alleen met een creditkaart betalen of contact/pin bij het dichts bij zijnde centraal station Arnhem. Een creditkaart heb ik bewust niet en eerst naar station Arnhem afreizen is op dit moment geen optie voor mij. In plaats van mijn fiets neem ik daarom mijn hardloopkleding en hardloopschoenen mee. Ik heb er zin aan! BahnhoffBallenstedt here we come!

Edward en Ingrid vertellen meer over hun avonturen in een vlog.

Gepubliceerd door

harrybartelds

Bloggen doe ik op persoonlijke tittel.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s