Bregje Hofstede over slaapvatten; FC Barcelona zet 1.000.000.000 euro ( 1 miljard ) op de benen van een speler….

In februari van dit jaar rond Valentijnsdag kreeg ik een anoniem ontbijt aangeboden. Het was een actie van een plaatselijke kerk in Zwolle. Heel lief natuurlijk maar ja wie is nu die anonieme gever? Tot op de dag van vandaag is het voor mij nog een raadsel van wie ik dit ontbijt heb gekregen. Het zal misschien ook altijd wel een raadsel blijven. Zoals er veel onopgeloste raadsel zijn in dit leven.

Bij het ontbijt zat ook een krant. Het Nederlands Dagblad. Een krant waarvan ik het abonnement in 1994 had opgezegd. Destijds had een theoloog wat onvriendelijks geschreven over een familielid van mij in deze krant. Het heeft mij geraakt wat over dit familielid geschreven werd in het Nederlands Dagblad. Dat was toen voor mij aanleiding het abonnement op te zeggen. Als ik daar nu aan terug denk en het zou heden ten dage gebeuren zou ik mijn abonnement ook opzeggen.

Heb die krant dan ook jaren niet meer gelezen. Tot dus februari van dit jaar. Mijn oog viel daarbij op een artikel welke ging over het boek van Bregje Hofstede.

SLAAPVATTEN.

Dat zou ik ook wel willen de slaap weer kunnen vatten dacht ik toen ik dit las in februari 2021

In die periode – februari 2021 – was mijn slaap helemaal ontregelt. Sinds ik verhuisd was in september 2019 had ik steeds slaapproblemen, daarom trok dit mijn aandacht. Iemand die na tien jaar de slaap weer kon vatten die heeft een boodschap voor mij. De krant had ik gelezen en het artikel wat over het boek van Bregje Hofstede had ik er uit geknipt. Ik dacht toen : ““hier wil ik meer van weten, dit boek ga ik bestellen. Dat bestellen liet nog een tijdje op zich wachten.

In de maand juli ging het opnieuw helemaal mis met mijn slaap. Op een gegeven moment merkte ik dat mijn ademhaling helemaal ontregeld was. Dat ging soms wel naar tweeëntwintig tot zesentwintig keer per minuut. Omdat ik al langere tijd aan ademhaling oefeningen doe besefte ik mij dat dit echt niet goed was. Van gekkigheid ben ik toen op mijn balkon gaan slapen. En wat gebeurde er? Ik kon weer slapen…..

Heerlijk slapen op het balkon in de buitenlucht….

Inmiddels was ik ook begonnen aan het boek van Bregje Hofstede. Ruim twee weken sliep ik op het balkon. En elke nacht sliep ik prima. Nu doe ik dat niet meer. Dit vanwege het onderzoek wat de GGD bij mij thuis aan het doen is. Lees in dit kader ook mijn blog die ik eerder schreef.

Het advies van de GGD.

Momenteel slaap ik nog steeds uitstekend. Tijdens het lezen van het boek SLAAPVATTEN bekroop mij steeds de gedachte, als het nu maar niet terug komt die slapeloze nachten. En gelukkig dat is tot nu toe niet gebeurd!

FC BARCELONA

Via twitter las ik de volgende tweet van FC Barcelona correspondent Edwin Winkels:

@edwinwinkels
Was te verwachten: nog eentje van 1 miljard. FC Barcelona verlengt contract met Ansu Fati tot 2027 en zet prijs van 1.000.000.000 euro op zijn benen, net als bij Pedri. (Niet dat dat de club nu uit de financiële nood helpt, maar wie weet…)

Wat deze tweet te maken heeft met het boek SLAAPVATTEN? Daar kom ik nog op terug. Wordt vervolgd!

Gepubliceerd door

harrybartelds

Bloggen doe ik op persoonlijke tittel.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s