De moderne Engelen van 113online; Een leefbaar inkomen en vakantie reizen voor iedereen.

Beste lezer van mijn blog. Het is lang stil geweest. Nadat ik in Ballenstedt was geweest overviel mij de stilte bij thuiskomst. Dit is wat ik niemand gun. Gelukkig heb ik familie, vrienden en kennisen om mij heen die mij laten weten dat ze er voor mij willen zijn in deze voor mij lastige periode.

Wat mij heeft geholpen is het onaangekondigde bezoek van mijn zus. Dat werkte op mij als een wake up call. De afgelopen weken heb ik mij afgevraagd wat voor mij in het verleden heeft gewerkt. Tevens heb ik mij aangemeld voor therapie 113online zelfmoordpreventie.

In de gesprekken die ik tot nu toe heb gehad merk ik dat er mensen werken die heel deskundig mij uit de verwarring halen. Ten diepste wil ik geen freitod plegen. Ik spreek liever over freitod dan over zelfmoord. Dit laatste klinkt zo hard en zo koud. Freitod klinkt tenminste nog iets van vrijheid in door.

De komende drie maand ga ik vrijwillgers werk doen voor de Herbergkrant, Toegankelijk Zwolle en ben ik betrokken bij een eventuele doorstart van de Stadshagen Run.

Bijna dagelijks ga ik naar de Gift City voor een kop koffie een praatje en de krant. Daarnaast probeer ik mij als gitarist verder te ontwikkelen. Allemaal kleine stapjes mede dank zij het onaangekondigde bezoek van mijn lieve zus.

Het moraal van dit verhaal? Zie jij iemand in jouw omgeving die het moelijk heeft? Ga eens onaangekondigd op bezoek. Op mij had het in ieder geval impact.

Tevens wil ik hier zeggen : ” Heb jij te maken met sucidiale gedachten? Blijf er niet alleen mee zitten. Er over praten helpt echt!”

Een leefbaar inkomen en vakantiereizen voor iedereen!

Gepubliceerd door

harrybartelds

Bloggen doe ik op persoonlijke tittel.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s