Het ezels bruggetje van Omar; inschrijven voor de Scania Halve Marathon Zwolle (delen mag)

In het appartementen complex waar ik woon woont ook Omar. Vanmorgen trof ik hem in het winkelcentrum van Holtenbroek. Terwijl ik mijn hand naar hem uitstak om hem te begroeten zei ik tegen hem: ” sorry, eeuhhh, je hebt je wel aan mij voorgesteld, ben echter je naam even kwijt, hoe is je naam ook al weer?” Waarop hij zei: ” Als ik Klaas zou heten of Jan of Kees, dan had je dat vast wel onthouden. Harry, ik ga jou een ezelsbruggertje geven zodat je mijn naam zult onthouden. Als je mij ziet dan denk gewoon aan je Oma en je zet je de letter r er achter.”

Mijn vrienden van de warmlopers.

Dat is voor mij wel te onthouden. Vanmorgen kwamen we aan de praat over hardlopen. Omar wil samen met mij op de dinsdagavond mee trainen met de warmlopers. Nu heeft Omar nog geen fiets zich te kunnen verplaatsen van Holtenbroek naar Westenholte. Ben jij of ken jij iemand die nog wel een fiets in de stalling heeft staan die gewoon stil staat? En ben jij of ken jij iemand die Omar wel blij wil maken met een fiets? Dan kom ik graag met u in contact.

Het kan nog….en het mag weer… zin aan!

Gepubliceerd door

harrybartelds

Bloggen doe ik op persoonlijke tittel.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s