Een mooie betaalbare spijkerbroek; solliciteren zonder het schrijven van een sollicitatie brief

Deze week zag ik een mooi aanbod voorbij komen voor een spijkerbroek. In de Twinkel winkel van de Gift City. Via een tweet kwam deze boodschap voor bij: “Grote restpartij spijkerbroeken van bekende merken. Voor € 15,00 p/s. In de Twinkelwinkel staan onze vrijwilligers op di t/m vr van 10:00-17:30uur klaar om u te helpen! Iedereen is welkom!! ”

Allerlei maten spijkerbroeken!

Regelmatig kom ik in de Gift City. Vanuit hier doe ik mijn vrijwilligers werk, het is in mijn uitval basis weer arbeidsritme op te doen. Voor de Herbergkrant mag ik een proefartikel schrijven, voor toegankelijk Zwolle schrijf ik een filmscript welke gebruikt gaat worden voor HBO opleidingen Zorg en ik ben als vrijwilliger betrokken bij de door start van de Stadshagen Run.

Mijn “kantoor” is het City Café. Hier werk ik mijn artikel uit en smeed ik plannen adverteerders binnen te halen voor de Herbergkrant. Mocht u belangstelling hebben te adverteren in de Herbergkrant neem dan even contact op met mij voor de mogelijkheden.

Een mooie vertrekplek het City Café van de Gift City.

Een betaalde baan.

Uiteindelijk wil ik ook weer in een betaalde baan werken. Recentelijk ben ik gewoon bij een organisatie binnen gestapt en heb ik een sollicitatie formulier ingevuld. Heb daarin aangegeven dat ik graag aan het werk wil. Afgelopen vrijdag heb ik een sollicitatiegesprek gehad. Heb tevens aangegeven dat ik in beginsel voor drie maand beschikbaar ben voor 16 uur per week. Begin volgende week hoor ik meer. Spannend.

Gepubliceerd door

harrybartelds

Bloggen doe ik op persoonlijke tittel.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s