Waarom ik wel bij Amslod zou willen werken; “Skik” Op fietse

Toen ik in het jaar 2014 contact zocht met een oud collega van mij voor een netwerk gesprek liet hij mij weten dat hij dat wel wilde ware het niet dat hij op dat moment op een beurs was in Duitsland in verband met het opzetten van een nieuw bedrijf genaamd Amslod.

Netwerken terwijl je werkt op weg naar de baan die ik wil.

Dat was voor mij de eerste keer dat ik hoorde van de naam Amslod. Mijn oud collega was hoofdinkoop geweest bij een landelijk toonaangevende computerwinkelketen. Prachtig mooi bedrijf, het logo van dit bedrijf bestaat nog steeds en is in handen van een oud medewerker van dit bedrijf.

Dankbaar ben ik dat ik bij dit prachtig mooi bedrijf heb mogen werken, fijne herinneringen aan die tijd en veel geleerd over het bedrijfsleven.

Logo van Dynabyte.nl

Company Owner Claudio Klinkert

Dynabyte.nl Dynabyte.nl mrt. 2019 – heden · 3 jr 1 mnd

https://dynabyte.nl/

Toen Amslod naamsbekendheid begon te krijgen ben ik op een gegeven moment naar het experience centrum gegaan in Meppel. Op dat moment woonde ik in de Parel van Salland ( Luttenberg ) en werkte ik in Rijssen. De afstand woon werk verkeer over de Sallandse Heuvelrug was ongeveer 18 km, met een elektrische fiets prima te doen.

Prachtig magazine, deze ligt nu bij mijn dochter…..

In Meppel heb ik toen een proefrit gemaakt op een elektrische fiets met een midden motor. Een offerte werd gemaakt en ik ging met een goed gevoel weer naar huis. Een paar weken daarna werd ik voor het bedrijf waar ik toen voor werkte – POUW Automotive – overgeplaatst naar Zwolle.

De elektrische fiets heb ik toen niet meer aangeschaft. Wel bleef ik Amslod volgen via social media en attendeerde ik familieleden en kennissen van mij op dit prachtig mooi bedrijf.

Tijdens een onderzoek naar de familielijn van mijn vader ontdekte ik dat één van mijn voorvaderen gehuwd is geweest met een vrouw met de familie naam Dolsma. Toen ik dat ontdekte dacht ik : ” Nu wil ik mijn oud collega een keer spreken face to face.”

Op een goede dag, vlak voordat corona uitbrak, stapte ik in mijn auto en reed ik wederom naar Meppel. Bij de receptie vroeg ik naar mijn oud collega. We hebben toen ruim een uur met elkaar gesproken. Herinneringen opgehaald aan de periode dat we beiden in hetzelfde bedrijf werkten. Het was een mooi en goed gesprek. Heb echt respect voor mijn oud collega hoe hij samen met twee andere personen Amslod in de markt heeft gezet.

Familie bedrijven zijn de kracht van de Nederlandse Economie. Binnen dit bedrijf zou ik mijn loopbaan wel willen voort zetten. Wie de baan krijgt hoeft nog niet degene te zijn die het beste is, het zal hij of zij zijn die het beste weet hoe de baan te krijgen.

Mijn portfolio en resumé zijn op aanvraag beschikbaar.

Gepubliceerd door

harrybartelds

Bloggen doe ik op persoonlijke tittel.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s