Vrijdag 22 April 2022 try out a tribute to Neil Young; de grond melodie van mijn leven

Met gepaste trots mag ik een try out aankondigen. Op vrijdag 22 April 2022 van 14.00 uur tot 15.00 uur zing en speel ik een aantal liedjes van één van mijn muzikale helden.

Neil Young.

Dit zal plaats vinden in het City Café van de Gift City.

Bij deze nodig ik u van harte uit hier bij aanwezig te zijn. Van mijn publiek verwacht ik wel een actieve houding. Immers het is een try out. Het publiek kan mij helpen door na afloop een feedback formulier in te vullen. Op dit formulier vraag ik ook tips hoe ik mijn presentatie kan verbeteren en mijn tribute to Neil Young naar een hoger plan kan tillen.

Wil jij hier bij aanwezig zijn? Wees welkom. Reserveren niet noodzakelijk. Indien u van plan bent te komen wel leuk dat u mij dat dan even laat weten. ( ik heb podium angst )

Toegangsprijs: een vrijwillige bijdrage. Vijftig procent van uw bijdrage gaat naar de stichting iedereen een weekje weg. De andere vijftig procent gebruik ik ter financiering van mijn fietsvakantie naar Barcelona en daar koop ik snaren van voor mijn gitaar.

De website van de stichting iedereen een weekje weg.

Uiteindelijk is het mijn droom en mijn ambitie op te treden tijdens het Neil Young Festival te Zuidhorn. De muziek van Neil Young behoort tot de grondmelodie van mijn leven.

SAMSUNG CSC

Op een zolderslaap kamer in Rouveen aan de meidoornlaan nummer 7 leerde mijn oudste broer Appie, mij op veertienjarige leeftijd de eerste akkoorden op een gitaar en maakte ik kennis met het lied Comes a time van Neil Young.

Daar ben ik mijn broer tot op de dag van vandaag nog dankbaar voor.

De meester zelf aan het woord.

Gepubliceerd door

harrybartelds

Bloggen doe ik op persoonlijke tittel.

Eén gedachte over “Vrijdag 22 April 2022 try out a tribute to Neil Young; de grond melodie van mijn leven”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s