@Loopmaatjes @DeBresZwolle; een persoonlijk record lopen hoe doe je dat?

Deze week heb ik heerlijk hard gelopen met mijn loop maatjes van de warmlopers. De training met de warmlopers bevallen mij goed. Wat mij ook goed doet is dat mensen mij steunen in het behalen van mijn loopdoel.

Het helpt en motiveert mij in beweging te blijven. Zo belde gisteravond een oud collega die ik nog ken uit de periode van Zorglease Nederland N.V. / Welzorg Revalidatie Techniek B.V. mij op en hij zei : ” Harry, ik bel je om het gesprek met jou gaande te houden.” Echt heel aardig van hem. Dat waardeeer ik enorm.

Peter en ik kennen elkaar van Zorglease Nederland n.v. / Welzorgrevalidatie Techniek b.v.

We hadden elkaar al jaren niet meer gezien en gesproken . In de corona periode kregen we weer contact. Toen hij gisteravond belde was ik net aan het koken. Hij vroeg mij hoe het met mij ging.

Ik vertelde hem dat ik een gelukkig mens ben. Elke dag schrijf ik in mijn dagboek op waar ik die dag dankbaar voor ben. Als je dankbaar bent dan ben je altijd gelukkig, tevreden, raak je niet gefrustreerd en verzuur je niet. Dat betekent niet dat ik nu perfect ben of dat mijn situatie nu perfect is. Zeker niet.

Zo schreef ik gisteravond op in mijn dagboek : ” Dankbaar dat Peter mij sponsort voor mijn sponsorloop. ” Het helpt mij in beweging te komen en in beweging te blijven. Ik loop voor inloophuis de Bres. Aanstaande woensdag train ik voor het eerst mee met de loopgroep van inloop huis de Bres. De Nestor van de Warmlopers Jan Bakker traint deze groep.

Wilt u mij ook helpen in beweging te komen en in beweging te blijven? Dat kan door mij te sponseren met een klein bedrag.

Gepubliceerd door

harrybartelds

Bloggen doe ik op persoonlijke tittel.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s