@Hedon Worship Together; op saxofoon Wendy Hilvers – Sietsema

Toen de wijkkrant Holtenbroek nog gemaakt werdt schreef ik een artikel met de koptitel: Worship Together met Holtenbroek als springplank naar Hedon! Gisteravond stond Worshiop Together op het podium in Hedon. Er waren veel jongeren en ook “ouderen.” Er werd uitbundig meegezongen. Het was zoals de naam van de band het al zegt : Worship Together.

Na afloop in het café gedeelte van HEDON sprak ik met een paar leeftijdsgenoten na over het concert. We kwamen tot de conclusie dat we wel wat misten. Namelijk verbinding met de wereld. De liedjes die gezongen en gespeeld werden zal alleen een bepaalde doelgroep aan spreken. Niet gelovigen zullen al snel afhaken was onze mening.

Zelf zou ik van deze band wel eens een vertolking willen horen van mijn muzikale held Neil Young het lied When God Made Me. Dit lied heb ik zelf ooit solo in het openluchtheater van Luttenberg gezongen. In mijn hart heb ik toen mijn vertolking van dit lied opgedragen aan mijn vriend wijlen Peter van der Veer.

Een maand voordat hij overleed hadden we samen nog gewandeld op de Luttenberg. Toen we begonnen aan die wandeling zei ik tegen hem : ” Als we geluk hebben dan zien we nog een paar reeën. ” We hadden toen die avond geluk en zagen op nog geen tien meter afstand drie of vier reeën.

When God Made Me Neil Young van de dvd Prairi Wind

Persoonlijk vond ik de combinatie van muziekinstrumenten zangers en koor erg goed. Daar hou ik wel van. Na afloop heb ik met saxofonist Wendy Hilvers – Sietsema gesproken. Als saxofonist heeft zij mij in mijn hart geraakt. Dat heb ik na afloop met haar gedeeld. In mij heeft ze er een fan bij.

Op saxafoon Wendy Hilvers – Sietsema
Via de website van Worship Together kan je – als je dat zou willen – vriend worden van de band.

Gepubliceerd door

harrybartelds

Bloggen doe ik op persoonlijke tittel.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s