Geen opname bij Dimence Zwolle; Mag ik u nog een advies vragen?

Geachte ………

Zojuist heb ik van mijn huisarts vernomen dat er geen opname op de kaart staat voor mij bij Dimence Zwolle. 

Graag wil ik u om een advies vragen. 

Tijdens één van de gesprekken met u hebt u mij aangemoedigd het boek De Keuze van dr. Edith Eva Eger ter hand te nemen.  Dat advies heb ik ter harte genomen. Later zei ik weleens gekscherend tegen uw collega xxxx  xxxx: ” Als ik jou was zou ik maar niet aan dit boek beginnen. Het zet je hele  leven op de kop.”  Hahahaha

Dr.Edith Eva Eger heeft mij met haar boek De Keuze laten inzien dat ik mij zelf gevangenhoud in mijn eigen gedachten. Daar wil ik mij graag van bevrijden. 

Waarom nu?

Omdat ik denk dat hierin mogelijk wel eens de sleutel kan liggen van de zaken waar ik tegen aan loop.   

Mijn vraag aan u op dit moment: kunt u mij een behandelaar aanbevelen die mij hierin verder kan helpen?

Hoor graag van u.

Note: In 1994 ben ik in aanraking gekomen met het werk van Viktor E. Frankl, de zin van het bestaan. In die periode was ik door een brand ( die midden in de nacht ontstond  terwijl ik sliep ) nagenoeg al mijn bezittingen kwijt geraakt.  Sinds 1994 wandelt het boek de zin van het bestaan van Viktor Frankl als een soort kapstok met mij mee.

Met Viktor Frankl te spreken: De vraag naar de zin van het bestaan is uiteindelijk een verkeerde vraag. Het leven zelf heeft onuitputtelijk veel mogelijkheden in zich zinvol te zijn.

NASCHRIFT : Via het twitter account van @Dimence kwam de volgende reactie binnen op deze blog: Ik wil u vriendelijk vragen om de persoonsgegevens uit uw blog te verwijderen. Uw behandelaar is op de hoogte van uw bericht en vraag.

De persoonsgegevens zijn verwijderd. Op het moment dat deze blog werd geschreven was de persoon in kwestie niet mijn behandelaar. Maar goed dit verder terzijde.

Gepubliceerd door

harrybartelds

Bloggen doe ik op persoonlijke tittel.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s