@DeSwollenaer een nieuw rubriek is geboren: ” Harry was happy here!”

Iemand vroeg mij recentelijk via twitter: ” waarom twitter je? “. Een goeie vraag. Een vraag waar ik niet elke dag zo bewust bij stil sta. Daarom ging ik bij mijzelf te rade waarom ik ooit begonnen ben met twitter.

Dat was omdat ik als initiatiefnemer van de Stadshagen Run deze hardloopwedstrijd onder de aandacht wilde brengen. Geluk was toen nog heel gewoon op twitter. Het stond allemaal nog in de kinderschoenen. Er is in die tijd veel veranderd. Ook de Stadshagen Run is veranderd.

Helaas is het ophouden te bestaan.

We hebben nog een poging gedaan een herstart te creëren. Dat is niet gelukt. Misschien dat als mensen aanstaande dinsdag in Berkum gaan zien hoeveel lol energie en plezier dat geeft in een wijk, dat er dan toch nog niet aangeboorde krachten en energie vrijkomt en er alsnog weer beweging komt in de organisatie van de Stadshagen Run.

Dat was toen.

Nu twitter ik omdat ik zelf schrijver wil worden. Lang heb ik dat stil voor mij gehouden, nu durf ik dat wel hardop uit te spreken. Vooralsnog concentreer ik mij op het schrijven van een proefartikel voor de Herbergkrant. De verkoopster van de krant in Holtenbroek willen we een podium geven.

Daarnaast twitter ik nu omdat ik twee films wil gaan maken voor Toegankelijk038. In deze films willen we laten zien hoe de moderne techniek mensen helpt in het dagelijks leven. De eerste film gaat over mijzelf. Niet omdat ik nu zo graag in een film wil hoor dat niet. In deze film ga ik vertellen hoe de Baha en de resound multimicrophone mij een stuk kwaliteit in het leven heeft teruggegeven.

Voor het maken van deze film zijn we nog op zoek naar sponsors. Dit kan zijn sponsering in financiële zin maar ook praktische zin. Denk bijvoorbeeld aan het bedienen van camera, het monteren van de film, het ondertitelen van een film, tolken van de film etc etc.

Ben jij of ken jij iemand die hier iets in kan betekenen? Dan komen wij graag met u contact? Stuur een appbericht naar 06-24779207.

De komende tijd zal ik regelmatig een café-restaurant bezoeken in Zwolle. Daar ga ik over schrijven. De rubriek: ” Harry was happy here! ” is geboren. Aankondigen doe ik mijn bezoek niet.

Wel ben ik te herkennen aan mijn petje.

In de Gift City had ik een try out a tribute to Neil Young.

Gepubliceerd door

harrybartelds

Bloggen doe ik op persoonlijke tittel.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s