De tip die ik kreeg op mijn presentatie in @degiftcity tijdens een try out voor @FestivalNeil; Oefenruimte gezocht

Vraag aan mijn abonnees. Wat vinden jullie van mijn hoed. Staat de hoed een beetje? Laat gerust een reactie achter. Alvast bedank!

Het is alweer een tijdje geleden – in het jaar 2015 – dat ik aan aantal liedjes van Neil Young zong in de Gift City. Het publiek had ik toen om feedback gevraagd. Ook had ik ze gevraagd welk liedje ze het mooist vonden.

Van een goede bekende kreeg ik de tip een hoed aan te schaffen voor de presentatie. Dat vond ik een hele goeie tip. Waarvan akte!

De laatste dagen was ik aan het oefenen op het lied Motor Cycle Mama. Gisteravond sprak een buurvrouw mij aan zei: ” Je zingt leuke liedjes. Ga je binnenkort optreden?” Waarop ik zei: ” Nou binnenkort? Het is mijn ambitie ooit op het Neil Young Festival Zuidhorn mijn vertolking van een aantal liedjes van Neil Young ten gehore te brengen.”

Prachtig lied!

Later dacht ik wel als dit allemaal zo goed te horen is dan wordt het nu tijd dat ik serieus op zoek ga na een oefenruimte. Ben jij of ken jij iemand die dit kan bieden? Dan kom ik graag met jou in contact. Bel of app mij op 0624779207

Gepubliceerd door

harrybartelds

Bloggen doe ik op persoonlijke tittel.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s