Schrijfopdracht schrijvers café donderdag 16 maart 2023 (Writing assignment writers café Thursday 16 March 2023); @Lauren_Daigle You say!

In het water zie je een boom, het is als een spiegel. Rondom het water zie je de heuvels. Het is nacht en de volle maan zorgt voor een mysterieuze sfeer. Als je goed luistert dan kan je de stilte van de nacht horen. De geur van de schoonheid van de natuur kan je ruiken. Het geheel smaakt naar een mystieke ervaring. Diep van binnen voel ik mij rustig en kalm.

For our English friends

In the water you see a tree, the water is like a mirror. Around the water you can see the hills. It’s night and the full moon creates a mysterious atmosphere. If you listen carefully, you can hear the silence of the night. You can smell the beauty of nature. The whole thing tastes like a mystical experience. Deep inside, I feel quit and calm.

Voor het eerst gehoord tijdens een pelgrimswandeling in de muziekwijk Holtenbroek. (Zwolle)

Gepubliceerd door

harrybartelds

Bloggen doe ik op persoonlijke tittel.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s