Vanavond is het dan zover @erwinnyhoff ; @omdenken @JumboSupermarkt ;” Always on my Mind.”

Vanavond is het dan zover. Elvis the Music. In een eerder stadium had ik al stoelen gereserveerd in een ander theater, Hoogeveen en Raalte. Helaas werd ik eind oktober tijdens mijn werk als schoonmaker bij een Jumbo filiaal uit balans gebracht. Terwijl ik ondersteuning gaf aan de broodafdeling – wat niet mijn afdeling was – diende ik op een zogeheten olifant poot te staan om bij de bovenste schappen te kunnen. Het was de tweede keer dat ik op de afdeling brood mee hielp en voor mij de eerste keer dat ik op zo’n olifant poot stond.

Een tegelwijsheid die ik ooit tegenkwam tijdens een wandeling.

Mijn vermoeden is dat mijn evenwichtsorgaan mij uit balans bracht en ik daardoor viel. (In mijn rechteroor heb ik een radicale holte, tijdens operaties in het verleden kwam men heel dicht bij dit orgaan) We zullen het nooit helemaal precies weten wat er gebeurde is. (Niemand heeft het zien gebeuren – behalve een paar klanten – en er waren ook geen camera beelden.) Feit is dat ik uit balans raakte en van de olifant poot afviel. Omdat ik nog in mijn proeftijd zat werd het contract door mijn leidinggevende ontbonden. Dat kwam bij mij wel hard binnen. Inmiddels heb ik een fijn afrondend gesprek gehad met de bedrijfsleider. No hard feeling naar hem toe.

Daar ik mentaal en fysiek weer fitter wil worden wandel ik nu minimaal drie keer per week. Op de dinsdag avond wandel ik vanuit Holtenbroek naar het Cultuurhuis in Stadshagen – maak daar even contact met de hardloopgroep – op de woensdag avond wandel ik met een wandelgroep vanuit Het Anker in Westenholte en op de zaterdagochtend op een boslocatie in de omgeving van Zwolle. Dit doe ik met mijn vrienden van Loop Sport Zwolle. 

Vanavond ga ik dan met een vriend naar het concert van Erwin Nyhoff. Met deze vriend heb ik in coronatijd een rondrit meegemaakt in de Cadillac van Erwin. Voor mij was dat de tweede keer dat ik meereed in die gave bak van hem. Twee jaar geleden vertrokken wij vanuit de Parel van Salland. In de plaatselijke kerk – in die kerk heb ik zelf in een kerkkoor gezongen – zong en speelde Erwin onder meer een lied van één van mijn muzikale helden Neil Young  Heart of Gold.

Boxtraining in de Parel van Salland

Vandaaruit vertrokken we voor een rondrit in Salland. Mooie herinneringen aan mooie gesprekken. We hadden het over muziek, over relaties, over sport, over ouderschap, de kerk over ja waar hebben we het toen eigenlijk niet over gehad?  Mijn vriend zat naast hem, ik zat toen achterin. Heerlijk relaxed. Mensen als je ook een keer zo’n leuke middag wil beleven. Warm aanbevolen!

Nu vanavond Elvis the Music. Ik heb er echt heel veel zin aan. Zie ik jou vanavond?

Gepubliceerd door

harrybartelds

Bloggen doe ik op persoonlijke tittel.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s