Zo af en toe wandel ik naar @DeBresZwolle ; Elvis Presley  He Was The King @NeilYoungNYA ; Zelfexpressie is het tegenovergestelde van depressie. ( Dr Edith Eger )

Zo af en toe wandel ik naar inloophuis De Bres in de binnenstad van Zwolle. In ieder geval op de maandag. Het inloophuis biedt mensen een maaltijd aan die je ( gratis) mee kan nemen naar huis. Wat voor mensen er komen? Van allerlei pluimage. Zelf kom ik er nu sinds ongeveer vier weken en merk dat het een fijne plek is om te zijn. Behalve dat je er een kop koffie of thee kan krijgen (gratis) kan je er ook een kaartje leggen of een ander spel doen.

Kleurplaten die ik heb gemaakt in De Bres Zwolle.

De vrijwilligers zijn vriendelijk en aardig en altijd bereid even een praatje te maken. Ook de bezoekers hebben altijd wel even tijd voor een praatje. En heb je geen zin aan praatje dan is dat ook o.k. Wat ik er zelf ook graag doe is kleuren. Tussen de kleurboeken heb ik een klein boekwerk gevonden met kleurplaten. Inmiddels heb ik de kracht van kleuren (her) ontdekt. Het plezierige aan kleuren voor mij is dat je ergens aan begint en het ook afmaakt. Dat geeft voldoening en plezier. Zoek je door de week zo af en toe ook een plek waar je mensen kan ontmoeten? Stap dan ook eens binnen bij inloophuis De Bres.

Erwin Nyhoff weet als geen andere de muziek van Elvis Presley te vertolken.

Afgelopen weekend ben ik nog naar het theater geweest. Dat was erg leuk. Erwin Nyhoff nam ons met zijn tien koppige band mee terug in de tijd. In een ruim twee uur durende concert vloog hij en zijn band met heel veel energie en power door deze geschiedenis heen.

In de pauze hoorde ik iemand zeggen: “Het was beter dan dat ik vooraf had gedacht.” Na de pauze ging Erwin met zijn fantastische band verder. Nog tweemaal treedt hij met deze band op. Lelystad en Amstelveen.

Warm aanbevolen. Kaartjes zijn via zijn website te bestellen.

Neil Young He Was The King

Zelfexpressie is het tegenovergestelde van depressie.

Gepubliceerd door

harrybartelds

Bloggen doe ik op persoonlijke tittel.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s