@EOnl presentator Bert van Leeuwen bij Domus @Gemeente_Zwolle; “In de Hemel is geen bier daarom drinken wij het hier!”

In de Stentor van dinsdag 21 maart 2023 trof ik een kijk tip aan. Omdat het een Zwolse aangelegenheid is heb ik het via uitzending gemist even teruggekeken. Mooi stukje Zwolle waar oog is voor mensen met verslaving problematiek. Domus in Zwolle is een opvang plek voor drugs- en alcoholverslaafden.

De bekende EO-presentator (min of meer bekend van het familiediner) is deze maand vijf keer te zien op maandag rond 16.30 uur met het programma soep, sores en soelaas. Het geeft een unieke inkijk in stukje Zwolle.  

Kijken dus!

Tijdens de eerste aflevering zag ik nog een tegelwijsheid voorbijkomen met de volgende tekst: “In de Hemel is geen bier daarom drinken wij het hier! ” Of het echt zo is dat er in de Hemel geen bier is? We weten het niet.

Feit is dat we het hier wel drinken.

Recentelijk heb ik onder de superevisie van “bierbrouwerij achter de vijf eiken ” mijn eigen biertje mogen gebrouwen. Een heerlijk witbiertje.

De werknaam van dit biertje is “Sunrise.”

Op dit moment zoek ik nog twee mensen die dit biertje willen proeven en een beoordeling willen schrijven. Bent u een bierliefhebber? Woont u binnen een straal van 25 kilometer van Zwolle?

Laat dan een bericht in de reactie achter of stuur een app bericht naar 06-24779207. Dan kom ik op de fiets twee biertjes bij u afleveren.

Gepubliceerd door

harrybartelds

Bloggen doe ik op persoonlijke tittel.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s