Een reactie van betrokken Luttenberger @HoltmaatHerman ; Bökkers met Annie Uut De Bochte op het Boerenrockfestival ( het mooiste meisje uit Luttenberg )

Via de mail reageert Herman Holtmaat op mijn blog van afgelopen vrijdag. Het leek mij goed dat u als lezer van mijn blog kennis neemt van zijn reactie. Met zijn toestemming deel ik zijn mail hier.

Harry,

Het is duidelijk dat de elite in Den Haag die niet weet wat er echt speelt onder de burgers en boeren en dat ze ver uit elkaar gegroeid zijn.

Daarom spreekt de duidelijke taal van Caroline van der Plas mij aan. Zij is pragmatisch en spreekt de taal van de mensen.

We verstikken in regels en bureaucratie vanuit Den Haag. Het is zo erg dat ze er zelf in vastlopen. Zeker de boeren hebben met meer en meer regels te maken vanuit Den Haag waar ze een dagtaak aan hebben. Daardoor verdwijnt hun liefde voor het boeren en de werkzaamheden die daar bij horen naar de achtergrond. Rudie Freriks raakte daarin verstrikt.

Ik vind VOLT een sympathieke partij en met Janet Manden is niks mis. Maar ook VOLT moet oppassen dat het geen elitepartij van studenten en academici wordt.

Wie komt er nou echt op voor de jongeren die een huis willen, voor de mensen met een minimum loon of uitkering?  

Wie is in staat om alle bureaucratie af te schaffen?

We moeten terug naar de eenvoud, naar zorgen voor elkaar, naar samen doen, naar solidariteit, daar gaat het om.

Succes met je blog.

Groet,

Herman

Foto’s uit de oude doos…..

Gepubliceerd door

harrybartelds

Bloggen doe ik op persoonlijke tittel.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s