Gitaar docent Jos Durkstra Platero and i; de vleugels van de @Raakvlakinfo

In een aantal lessen heeft gitaar docent Jos Durkstra – met engelen geduld – mij weg wijs gemaakt in het vernuftige gitaarspel van Neil Young bij het lied Dreamin Man. In een open d stemming ( D E D G B E ) leerde hij mij hoe ik dit lied het beste kan aanvliegen. En zoals ik al zei hij deed dit met het geduld van een engel. Behalve dat we over dit lied spraken kwamen er tijdens de les ook heel andere zaken aan de orde. Luister maar mee.

Jos is een fijne docent en heerlijk mee te werken. Kan hem dan als docent ook van harte aanbevelen. Omdat ik nu onder de vleugels van de raakvlakacademie val heb ik voorlopig de lessen van hem afgesloten. Het is niet uitgesloten dat ik de nabij toekomst nog een keer weer bij hem aanklop voor een paar vervolg lessen. Kan nog heel veel van hem leren. Jos kan werkelijk alles voorspelen.

Warm aanbvolen!

Gepubliceerd door

harrybartelds

Bloggen doe ik op persoonlijke tittel.

Eén gedachte over “Gitaar docent Jos Durkstra Platero and i; de vleugels van de @Raakvlakinfo”

  1. Ja, Jos is een erg fijne leraar. Ik begon bij hem omdat ik dacht zeker te weten dat improviseren er niet inzat voor mij. Maar ja, ik wilde het toch zeker weten. Dankzij Jos heb ik ontdekt dat er wel degelijk systeem achter zit en ik heb het nu erg naar mijn zin als improviserend sologitarist. Daarnaast hielp ik een handje met Platero en Jos!

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s